Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Ce se poarta in vara 2007?

Miercuri, 04 Iulie 2007
Ce se poarta in vara 2007?Vrei sa fii intotdeauna la moda, dar nu stii exact ce se poarta in vara asta? Stai linistita noi ne-am interesat pentru ca tu sa arati excelent in orice imprejurare te-ai afla...Vara 2007 este permisiva in materie de moda. La mare cautare sunt materialele fine, naturale, matasurile, voalurile, satinul, dar si catifeaua. Feminitatea si eleganta sunt puse in evidenta prin accesorii potrivite.

 

 

 

 

Ce se poarta in vara 2007?Designerii recomanda pentru zi rochite vaporoase, in culori calde si romantice, cum ar fi: rosu, alb, roz pal, dar si verde si galben. In voga sunt imprimeurile, de la dungulite oblice, bulinute, la floricele aplicate..toate in culori pastelate. In vara 2007 se poarta aproape orice...Rochitele si fustitele au diferite lungimi. Astfel, vor fi satisfacute si cele mai exigente gusturi...Singura conditie de care trebuie sa tii cont este sa te avantajeze tinuta pe care ai ales-o. Nu uita ca cel mai important lucru este sa te simti bine in pielea ta! Astfel vei fi remarcata si invidiata de toti cei din jurul tau. Pentru seara, materialele recomandate sunt catifeaua, satinul, dar si matasea si sifonul. Daca vrei sa fii eleganta si avand un stil aparte opteaza pentru o rochie neagra din matase sau catifea. Cu siguranta vei da o nota de stil..Daca esti o fire nonconformista poti opta pentru o rochie in nuante pastelate din satin. Oricare ar fi alegerea ta, nu uita ca sa tinuta ta sa contina si accesoriile potrivite. Cerceii argintii si aurii sunt in voga, in aceasta vara. Accesoriile vor completa tinuta, iar tu vei arata remarcabil.

 

Ce se poarta in vara 2007?Ce se poarta in vara 2007?Ce se poarta in vara 2007?Ce se poarta in vara 2007?Ce se poarta in vara 2007?Ce se poarta in vara 2007?

Te-ar putea interesa:
  • Vara 2008 - se poarta mov!

    Vara 2008 aduce in atentie o culoare plina de viata si tinerete, un adevarat regal de bucurie - movul. In trend in sezonul cald, movul va putea fi purtat fara nici o problema din cap pana in picioare, facand furori si atragand numai cuvinte de lauda.

  • Vara se poarta City Mall

    Pregateste-te de soare si de plaja pentru ca Vara se poarta...City Mall! Aducem in lumina reflectoarelor ultimele tendinte in materie de costume de baie si acesorii de plaja. Catalin Botezatu, unul dintre cele mai titrate nume in moda romaneasca este invitatul special al acestui eveniment.

  • Vara 2008 - se poarta verde!

    Pentru vara aceasta, designerii au dat unda verde la...verde. Marile case de moda au deschis cutia cu materiale, l-au ales pe cel verde, si s-au pus pe treaba.

  • Ce se poarta in sezonul primavara - vara?

    Un nou an a inceput, un nou sezon bate la usile marilor designeri. Pentru perioada primavara - vara, noi trenduri apar la orizontul dulapurilor noastre, iar noi, doamne cu stil si bun gust, le vom deschide usa, dar si portofelele.

  • Vara 2008 - se poarta galben!

    Va place soarele? Dar aurul? Dar nisipul fierbinte si fin de pe plaja? Daca da - ideala alegere, caci vara aceasta se poarta galben! Aceasta nuanta este insa, spre deosebire de suratele sale din curcubeu, una pretentioasa, dar extrem de incantatoare pentru ochii privitorilor.

Mesaje (10) »
...
scris de diana, July 15, 2007

as vrea sa stiu de unde imi pot face rost de una din rochiile din imagine?

...
scris de georgi, July 16, 2007

draga diana, rochitele din imagine fac parte din colectiile unor renumite case de moda: JOHN CHARLES, VALENTINO, GUCCI...poop dulce si sper sa ti-o achizitionezi cat mai recent :o :o :o :o :o :o

...
scris de miki, August 01, 2007

:( dragute rochii, dar nu si pentru salariile din romania

...
scris de melany, August 05, 2007

whatever !

...
scris de ralu, August 23, 2007

:) ;) :D :D misto


...
scris de aurelia clejan, August 27, 2007

sunt invitata la o nunta ,am o rochie neagra cu paiete argintii. Va rog sa-mi spuneti daca pot purta cercei rotunzi aurii! Va multumesc!

...
scris de geo, August 27, 2007

draga aurelia, nu este chiar oki sa porti argintiu cu auriu...vei fi mult prea incarcata....incearca sa asortezi rochia cu paiete argintii cu bijuterii argintii...poop dulce..distractie placuta :D :D :D

...
scris de irene, September 11, 2007

se mai poarta oare cerceii rotunzi (roata) mari si subtiri???multumesk

...
scris de emogirl, April 29, 2008

:o :o :o :o :o :o :o :o :o

...
scris de raluca14, May 10, 2008

ce accesorii ar fi potrivite pentru o rochie neagra scurta cu paiete?......

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii