Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Cele mai frumoase rochii din 2010

Marti, 28 Decembrie 2010
Cele mai frumoase rochii din 2010
Foto: Hepta
Anul 2010 se apropie de final, iar acum este vremea retrospectivelor. Iar cand vine vorba de moda, inainte de toate ne uitam la ce s-a purtat in acest an, in special de vedete si in special pe covorul rosu. Si ce element vestimentar este mai purtat in lumina reflectoarelor decat rochia? Asa ca bineinteles ca suntem curioase sa aflam care sunt cele mai frumoase rochii din 2010.

Si pentru ca o rochie nu este frumoasa pe umeras, ci atunci cand este purtata de o femeie, am analizat tinutele purtate de unele dintre cele mai cunoscute actrite, cantarete si vedete in acest an si le-am ales pe cele mai stilate.

Veti vedea ca simplitatea primeaza, deoarece astfel stii sigur ca nu dai gres atunci cand vine vorba de eleganta. O astfel de alegere a facut si Angelina Jolie care a purtat o rochie drapata, cu decolteu si slit adanc, toata alba, care i-a pus in evidenta silueta.

La polul opus se afla mult iubita little black dress, aleasa atat de o blonda ca Blake Lively, in varianta trei sferturi si cu croiala tip creion, cat si de colega ei de Gossip Girl, Leighton Meester, de data aceasta intr-o varianta mai scurta de tip clos. Ramanem la Leighton Meester, fata rea din serialul binecunoscut, care a ales sa poarte la o prezentare Chanel o rochie din piele. Desi in general nu sunt o fana a materialului respectiv si nici nu ma incanta includerea lui in vestimentatie pe suprafete mari, de data aceasta rochia imi face o impresie foarte buna. Este foarte posibil ca actrita sa ii dea o valoare estetica pe care altcineva probabil ca nu ar fi reusit sa i-o confere.

Daca sunteti atrase in special de rochii atipice si va plictiseste tot ceea ce inseamna simplitate si clasic in vestimentatie, este posibil sa apreciati rochia purtata de Cate Blanchett, o creatie semnata Alexander McQueen, cu un imprimeu metalizat inspirat din lumea animala si vegetala.

Katy Perry trece destul de usor de la kitsch si culori nebunesti la o eleganta atent studiata. Una dintre cele mai frumoase rochii alese de ea pentru covorul rosu este si rochia pe care o puteti gasi in galeria foto, de culoare roz pal, cu un detaliu asimetric de dantela neagra pe umarul drept.

Megan Fox reuseste sa puna foarte bine in valoare o rochie de culoare rosie, creatie Armani Prive, mai ales ca rosul sta atat de bine brunetelor.

Rihanna dezamageste de foarte multe ori la capitolul stil si eleganta, insa uneori (pacat ca nu deseori) reuseste sa faca alegeri foarte potrivite pentru covorul rosu. Dovada sta si rochia cu silueta de tip sirena, realizata din straturi succesive de tul, asimetrica in zona umerilor.

Scarlett Johansson s-a indepartat de non-culori sau de acele nuante cu care stii sigur ca nu dai gres, a riscat si a ales o culoare mai rar intalnita pe covorul rosu: verdele, prezent intr-o rochie pana la genunchi, cu imprimeu de dantela.

Taylor Swift
este prin definitie o iubitoare a elegantei, iar alegerea ei de a purta o rochie alba, cu bretele si lunga pana in pamant este una foarte buna, mai ales ca rochia reuseste sa ii ascunda bratele si picioarele putin cam prea firave. De asemenea, cantareata este avantajata si de rochia rosie, care o ajuta sa scape de paloarea specifica blondelor.

Zoe Saldana, actrita principala din Avatar, reuseste sa isi puna foarte bine in valoare nuanta pielii prin alegerea unei rochii de un alb stralucitor. Iar croiala tinereasca si marginile cu fronseuri aduc un plus de stil tinutei.


Marinela Gheorghe

angelina_jolie.jpg
blake_lively.jpg
cate _blanchett_alexmcqueen.jpg
katy_perry.jpg
leighton meester1.jpg
leighton meester2.jpg
megan_fox_armaniprive.jpg
rihanna.jpg
scarlett johansson dg.jpg
taylor_swift1.jpg
taylor_swift2.jpg
zoe saldana.jpg
 



Te-ar putea interesa:
Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii