Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Cele mai noi parfumuri ale anului 2012

Luni, 05 Martie 2012
Cele mai noi parfumuri ale anului 2012Tinand cont de noile tendinte ale sezonului primavara-vara in moda – nuante pale, materiale delicate si rochii feminine – designerii au creat si parfumuri care sa se asorteze creatiilor lor. Daca acestea vor face istorie si vor ramane in magazine mai mult de un sezon depinde doar de clientele din intreaga lume. Dar haideti sa vedem ce noutati au adus marile case se beauty pe piata in primavara anului 2012…

Te-ar putea interesa:
  • Cele mai hot culori ale anului 2010 pentru parul tau

    Culoarea parului, la fel ca si tunsoarea iti poate schimba radical look-ul in bine sau in rau. Daca vrei sa te vopsesti si nu stii ce culoare sa alegi pentru a-ti nuanta parul, iti sugerez cele mai hot culori propuse pentru 2010.

  • Cei mai sexy pantofi ai anului 2012!

    La a treia competitie anuala Saks Fifth Avenue “Sexiest Shoe”, pantofii cu talpa rosie, Christian Louboutin au reusit sa castige din nou premiul cel mare. Pe locul doi s-au clasat pantofii cu toc metalic Stuard Weitzman si foarte aproape de ei, pe locurile trei si patru au fost sandalele negre cu paiete aplicate, create de Jimmy Choo si cizmele peste genunchi ale lui Brian Atwood.Printre cei 25 de “finalisti” s-au numarat si pantofi creati de Christian Dior, Gucci sau Manolo Blahnik.

  • Rivalitatea intre surori, cele mai bine imbracate femei ale anului 2011

    De obicei surorile isi schimba si isi imprumuta hainele intre ele, se motiveaza si se inspira reciproc in alegerea tinutelor pline de stil pe care le poarta. Si mai mult in cazul vedetelor intrucat isi testeaza limitele de confort fiind intr-o competitie permanenta.

  • Audrey Tautou, Sarah Jessica Parker si Kate Moss, considerate cele mai elegante femei ale anului

    Actritele Audrey Tautou, Sarah Jessica Parker si Angelina Jolie, modelul Kate Moss, dar si Michelle Obama si Carla Bruni-Sarkozy au fost incluse pe lista celor mai elegante femei ale anului 2009 alcatuita de revista Vogue, relateaza dailymail.co.uk.

  • Cele mai bine accesorizate vedete la Premiile Oscar 2012

    Mihai Trif, profesionist acreditat de Institutul Gemologic American (GIA), a realizat o analiza a celor mai bine accesorizate vedete la Premiile Oscar 2012.An de an Premiile Academiei Americane de Film  reprezinta un etalon, poate cel mai exact dintre toate, in materie de moda, vestimantatie, bijuterii, machiaj, incaltaminte, accesorii, coafura, a fost seara in care pe covorul rosu a fost pus sub lupa stilul celor mai importante nume ale cinematografiei mondiale. Unul dintre detaliile cele mai importante de care vedetele si stilistii lor se ingrijesc imediat dupa alegerea tinutelor, il constituie bijuteriile, fiind de departe accesoriile care definesc, sau nu, dupa caz, orice aparitie pe covorul rosu.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii