Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Celine prezinta colectia de primavara-vara 2012

Miercuri, 15 Februarie 2012
Celine prezinta colectia de primavara-vara 2012Colectia de primavara-vara 2012 Celine, creata de Phoebe Philo poate fi caracterizata in doua cuvinte: puternica si convingatoare, asa cum este femeia Celine, in viziunea designer-ului Philo.

In ceea ce priveste casa de moda, arta si comertul merg foarte bine impreuna, Celine fiind un brand care pare sa urce tot mai mult, iar colectiile ce apar sunt, evident, tot mai puternice!

Creatiile vestimentare sunt voluminoase, insa este un volum tinut sub control, nelipsind armonia unei siluete feminine, culorile sunt discrete si sobre iar piesele vestimentare sunt menite sa devina noi clasice. Pentru colectia de primavara-vara Celine, nu exista alt stil decat cel elegant.

Lungimile folosite sunt la nivelul genunchiului, midi si pana in pamant.

Materialele utilizate de designer-ul Pheobe Philo consta in piele, chiffon si bumbac dublu.

Culorile sunt sobre, discrete si inchise, fiind nuante de verde, visiniu, rosu dar si alb sau negru. O mare parte a hainelor sunt in tinute monocromatice.

Hainele voluminoase sunt prinse in talie cu o centura lata pentru a defini silueta feminina. Jachetele structurate cu talia marcata sunt purtate cu fuste evazate.

Rochiile creion albe, topurile din piele in stil minimalist si fustele din piele cu pliuri sunt punctele maxime de atractie ale colectiei, precum si topurile couture intalnite pe finalul prezentarii de moda.

Plicuri tricolore si pantofi cu platforma, negri, cu bareta inalta pe glezna, sunt accesorii folosite de designer-ul  Phoebe Philo in completarea tinutelor de pe podium.

Colectia de primavara-vara
Celine va intra in inimile fashionistelor amatoare ale unui stil usor business, elegant, impecabil, puternic si feminin!

Autor: Patricia Ter
Sursa foto: Hepta

ce1.jpg
ce10.jpg
ce11.jpg
ce12.jpg
ce13.jpg
ce14.jpg
ce15.jpg
ce2.jpg
ce3.jpg
ce4.jpg
ce5.jpg
ce6.jpg
ce7.jpg
ce8.jpg
ce9.jpg
 


Te-ar putea interesa:
Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii