Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Chanel – Haute Couture toamna/iarna 2011-2012

Vineri, 08 Iulie 2011
Chanel – Haute Couture toamna/iarna 2011-2012
Sursa foto: Hepta
Chanel a uimit Parisul cu prezentarea colectiei Haute Couture pe timp de noapte, sub cerul instelat parizian. Cu simtul dramatic caracteristic, designerul a transformat Grand Palais din Paris intr-o versiune de basm a pietei Vendome, o piata renumita pentru luxul parizian.


In cadrul colectiei au fost prezentate costumul clasic Chanel, din lana argintie sau gri, sau jachete albe structurate combinate cu fuste negre. Sacourile cambrate pe corp au fost combinate cu fuste peste genunchi si accesorizate cu ciorapi lungi transparenti, valuri delicate si palarii.

Colectia a fost dominata de nuante inchise de negru, rochii de seara sic si bineinteles, tweed-ul, semnatura celebrei case de moda. Karl Lagerfeld s-a jucat cu piese mai tehnice, o vesta cu nasturi dubli sau maneci trei sferturi.

Tinutele in nuante de alb, griuri si negru, cu broderii bogate au fost accesorizate cu cizme lungi translucide.

Au fost folosite texturi precum organza, matasuri si pene care au redat tinutelor o oarecare lejeritate.

Caracteristica tinutelor de seara a fost rochia cu pliseuri gri, formata din mai multe straturi, purtata pe sub un sacou scurt stralucitor. pe podium au stralucit tinutele in nuante de negru, violet si argintiu.

Rochiile lungi, accesorizate cu nasturi din cristale de-a lungul gatului, jucau in transparente. Trasnformarea, combinatia intre masculin si feminin, volume cubice au spus povestea acestei colectii.

Colectia lasa impresia ca ai de-a face cu costumul clasic din tweed Chanel, emblema celebrei case de moda. Dar daca dai la o parte sacoul scrut, iti este dezvaluita o rohie cambrata pe corp fara bretele, care joaca in volume din mai multe straturi pe solduri.

Hainele au adus un omagiu elegantei pariziene, iar paleta cromatica a fost una sofisticata, Tinutele in nuante inchise de negru, violet, albastru si roz au fuzionat perfect cu cerul instelat si cu ambianta nocturna in care a fost prezentata colectia.

Intreaga prezentarea a fost invaluita intr-un aer de mister, iar pe podium a defilat o Coco Mademoiselle cu influente gotice, datorita valului de pe fata si a machiajului demne de o „black widow”, iar volumele si formele usor geometrizate pe alocuri trimiteau pe alocuri, spre o era futurista.

chanel-hautecouture1.jpg
chanel-hautecouture2.jpg
chanel-hautecouture3.jpg
chanel-hautecouture4.jpg
chanel-hautecouture5.jpg
chanel-hautecouture6.jpg
chanel-hautecouture7.jpg
chanel-hautecouture8.jpg
chanel-hautecouture9.jpg
 




Te-ar putea interesa:
Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii