Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Chanel – colectia de genti Chanel pentru sezonul toamna-iarna 2011/2012

Miercuri, 05 Octombrie 2011
Chanel – colectia de genti Chanel pentru sezonul toamna-iarna 2011/2012Chanel este un brand pe care il gasesti in garderoba oricarei iubitoare de moda, prin urmare arunca o privire peste colectia de genti Chanel din acest sezon si lasa-te impresionata.

Colectia de genti Chanel pentru sezonul toamna-iarna 2011/2012 isi mentine o anumita doza de eleganta si rafinament prin liniile clasice, prin urmare arunca si tu o privire si alege-o pe cea care iti place.

Chanel este un nume cu rezonanta in industria modei, un brand care este sinonim cu luxul, eleganta, modele exclusive care i-au incantat pe oameni de zeci de ani. Noua colectie de genti Chanel pentru sezonul toamna-iarna 2011/2012 contine modele vintage impresionante.

Coco Chanel
a lasat o urma persistenta in lumea modei, iar modelele ei inovatoare arata extraordinar pana si in prezent. Articolele clasice si atemporale sunt considerate a fi o investitie in moda, iar aceste modele nu isi vor pierde niciodata eleganta, ceea ce inseamna ca te vei putea bucura de frumusetea acestor accesorii timp de mai multi ani la rand si sa arati extraordinar in acelasi timp.

Noua colectie de genti care contine logo-ul Chanel si creata pentru sezonul toamna-iarna 2011/2012 este alcatuita din piese clasice, cu forme atemporale, ideale pentru diverse ocazii, prin urmare arunca o privire peste aceste modele si lasa-te impresionata de accesorii de inalta calitate.

geanta-chanel4.jpg
geanta-chanel5.jpg
geanta-chanel7.jpg
 


Emblema brandului, geanta matlasata, atrage imediat atentia si este un must have in garderoba oricarei femei. Vedetele si amatoarele de moda nu pot rezista tentatiei acestui model de geanta uimitor.

Acest model de geanta combina linii delicate cu texturi de inalta calitate, prevazute cu detalii din lant si logo-ul atat de cunoscut alcatuit din litera C dublata. Geanta incanta de la prima privire, prin urmare nu este de mirare ca e o geanta Chanel clasica.

Vintage este un cuvant cheie in lumea modei, prin urmare colectia nu a putut sa isi faca aparitia intr-un moment mai potrivit.

Noua colectie de genti Chanel este alcatuita din diferite modele de genti, genti mici sau incapatoare, casual sic sau elegante.

Pentru o tinuta casual sic, Chanel a creat geanta Garment, o geanta pentru shopping din panza, prevazuta cu accente din piele, genti mari de Bowling, din piele de vitel matlasata si cu lant metalic sau genti din panza extensibile, cu captusala si fermoar

Pentru femeia eleganta care isi doreste sa isi puna in evidenta feminitatea cu bun gust, Chanel a creat o serie de genti matlasate din geanta clasica Flip Bag, confectionata din tweed, genti in forma trapezoidala care atrag atentia sau clasicul clutch, ideal pentru o tinuta eleganta.

geanta-chanel1.jpg
geanta-chanel10.jpg
geanta-chanel2.jpg
geanta-chanel3.jpg
geanta-chanel8.jpg
geanta-chanel9.jpg
 



Te-ar putea interesa:
  • Dolce & Gabbana: colectia de genti pentru sezonul toamna-iarna 2011/2012

    Renunta la tinutele tale anoste si adopta pentru acest sezon un look care va atrage toate privirile. Gentile din colectia Dolce & Gabbana pentru sezonul toamna-iarna 2011/2012 te vor ajuta sa dai un plus de glamour tinutelor tale.

  • Colectia Chanel Toamna/Iarna 2012/2013

    Bucati uriase de cristal ieseau din podea si tot podiumul era presarat cu o pudra stralucitoare de parca o mina de pietre pretioase explodase sub Grand Palais. Un film cu Karl Lagerfeld in rolul unui Superman al modei ar fi o metafora potrivita, in timp ce Chanel ar fi, fara doar si poate, salvatoarea intregii industrii de fashion.

  • Chanel: toamna-iarna 2011/2012

    Karl Lagerfeld i-a insuflat ultimei sale colectii Chanel o realitate longeviva si atemporala.

  • Chanel – Haute Couture toamna/iarna 2011-2012

    Chanel a uimit Parisul cu prezentarea colectiei Haute Couture pe timp de noapte, sub cerul instelat parizian. Cu simtul dramatic caracteristic, designerul a transformat Grand Palais din Paris intr-o versiune de basm a pietei Vendome, o piata renumita pentru luxul parizian.

  • Roberto Cavalli: colectia de genti toamna-iarna 2011/2012

    Da frau liber laturii tale de fashionista si modernizeaza-ti look-ul cu una dintre gentile din noua colectie propusa de Roberto Cavalli pentru sezonul toamna-iarna 2011/2012.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii