Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Chanel prezinta colectia de primavara-vara 2012

Marti, 31 Ianuarie 2012
Chanel prezinta colectia de primavara-vara 2012Colectia de primavara-vara 2012 Chanel ne-a dus intr-o lume de fantezie, Karl Lagerfeld dovedind inca o data ca nu exista un designer mai potrivit pentru faimoasa casa de moda.

Lagerfeld s-a ocupat si de atmosfera propriu zisa a show-ului, creativitatea fara margini purtandu-ne intr-o lume fantastica maritima.

Designer-ul s-a folosit de figurine in forma de caluti de mare, pesti, corali, scoici si pietre, creand un spatiu magic, argintiu, mai frumos decat orice vis.

Modelele au aratat precum sirenele, purtand rochii stralucitoare din materiale ce ne poarta cu gandul la minunata lume acvatica. Karl reuseste sa aduca Chanel mereu in pas cu timpurile prezente, respectand alura plina de clasa si stil ce caracterizeaza casa de moda.

Intr-o asemenea colectie, este normal sa intalnim varietatea, atat cand vine vorba de lungimi, cat si de forme sau materiale. Lungimile folosite sunt atat scurte, cat si medii sau lungi pana in pamant.

Materialele folosite pentru colectia de primavara-vara sunt in stilul clasic Chanel, designer-ul folosind materiale pretioase pe care orice femeie ar fi onorata si mandra sa le poarte. Regasim tweed, voal, chiffon, materiale irizate, tulle, paiete, cloque brocade sau bumbac muslin.

Culorile din colectia de primavara-vara sunt la fel de pretioase precum materialele, designer-ul apeland la nuante de roz pal, roz somon, nud, bej, albastru eau de nil si negru.

Pe podiumul de la Paris, manechinele au defilat in creatii care de care mai dezirabile. Jachete clasice fara nasturi, sacoul clasic, rochii scurte cu paiete argintii aplicate, jachete cardigan purtate peste rochii cu talie inalta, chiffon in pliuri pentru rochiile cu talie joasa balloon sau rochii lungi imprimate cu paiete in contrast, sunt doar cateva din creatiile care au cucerit definitiv inima fashionistelor din intreaga lume.

Ca si accesorii, sandalele plate argintii si botinele cu toc jos au fost suficiente in aceasta colectie, hainele in sine fiind adevarate bijuterii.

Colectia de primavara-vara
2012 a lui Karl Lagerfeld pentru Chanel este mai mult decat o defilare a ultimelor creatii in materie de moda si stil. Este un adevarat spectacol, un adevarat exercitiu de imaginatie si probabil cel mai frumos cadou pe care Lagerfeld putea sa-l ofere fashionistelor in acest sezon iar pentru asta si pentru faptul ca ne face viata mai frumoasa, ii multumim.

Autor: Patricia Ter
Sursa foto: Hepta
ch1.jpg
ch10.jpg
ch11.jpg
ch12.jpg
ch13.jpg
ch14.jpg
ch15.jpg
ch16.jpg
ch17.jpg
ch18.jpg
ch19.jpg
ch2.jpg
ch20.jpg
ch21.jpg
ch22.jpg
ch23.jpg
ch24.jpg
ch25.jpg
ch26.jpg
ch27.jpg
ch28.jpg
ch29.jpg
ch3.jpg
ch30.jpg
ch31.jpg
ch32.jpg
ch33.jpg
ch34.jpg
ch35.jpg
ch36.jpg
ch37.jpg
ch38.jpg
ch39.jpg
ch4.jpg
ch40.jpg
ch41.jpg
ch42.jpg
ch43.jpg
ch44.jpg
ch45.jpg
ch5.jpg
ch6.jpg
ch7.jpg
ch8.jpg
ch9.jpg
 



Te-ar putea interesa:
Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii