Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Chloe prezinta colectia de primavara-vara 2012

Joi, 29 Decembrie 2011
Chloe prezinta colectia de primavara-vara 2012In prima sa colectie pentru Chloe, designer-ul Clare Waight-Keller a facut o documentare amanuntita in arhivele casei de moda, pentru a realiza colectia de primavara-vara 2012.

Designer-ul a avut ca sursa de inspiratie stilul anilor '70 abordat de fetele care frecventau festivalurile de muzica din acele timpuri, moda de pe strada, fotografiile realizate de David Bailey ce le intruchipeaza pe Marie Helvin si Anjelica Houston in vacanta, pe malul marii.

In toate elementele colectiei regasim feminitatea, energia oferita de o zi insorita si multa prospetime, elemente esentiale ce descriu perfect casa de moda Chloe. Naturaletea si senzualitatea fara efort, o atitudine relaxata, eleganta si sarmul frantuzesc sunt caracteristicile care definesc perfect brand-ului Chloe, colectia de primavara-vara 2012 realizata de Clare Waight-Keller avand un real succes.

Lungimile regasite in colectia pentru sezonul cald sunt in mare parte medii sau lungi pana in pamant iar materialele sunt in mare parte usoare si boeme.

Culorile recomandatein colectia de primavara-vara sunt variate, de la nuante de bej, caramel, bej sau nud, la nuante de rosu coral, roz sau verde smarald.

Pe  podium au defilat fotomodele in rochii vaporoase, in forme variate, centuri purtate pe solduri, sacouri scurte, bermude, pantaloni lungi si vaporosi, dar si piese vestimentare cu imprimeuri florale.

Accesoriile folosite de designer in prima colectie pentru Chloe consta in sandale cu toc inalt, argintii; centuri cu aspect pretios, de bijuterii; plicuri mini si genti oversized.

Prin colectia de primavara-vara 2012, Clare Waight-Keller a reusit sa deschida un nou capitol pentru Chloe, reusind sa pastreze elementele clasice dar sa si adauge noutati subtile, apreciate de catre criticii de specialitate.

Autor: Patricia Ter
Sursa foto: Hepta

CH1.jpg
CH10.jpg
CH11.jpg
CH12.jpg
CH13.jpg
CH14.jpg
CH15.jpg
CH16.jpg
CH17.jpg
CH18.jpg
CH2.jpg
CH3.jpg
CH4.jpg
CH5.jpg
CH6.jpg
CH7.jpg
CH8.jpg
CH9.jpg
 


Te-ar putea interesa:
Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii