Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Chloe - primavara 2009

Luni, 24 Noiembrie 2008
Chloe - primavara 2009Chloe este o casa de moda franceza, care a fost fondata in 1952 de Jacques Lenoir si Gaby Aghion. De asemenea, Chloe a realizat un pas important in moda, si anume a lansat curentul pret-a-porter.

Inca din anii '50, designerul Gaby Aghion a creat o linie vestimentara cu tinute realizate din materiale deosebite, calitative pe care a denumit-o "Luxury Pret-a-Porter".

De-alungul timpului, Chloe a colaborat cu designeri celebri, cum ar fi: Karl Lagerfeld (1970), Stella McCartney (1997) si Phoebe Philo (2001 - 2006).

In martie 2008, Hannah MacGibbon devine designerul casei de moda Chloe, iar prima sa colectie este destinata sezonului primavara - vara 2009.



Chloe - primavara 2009Viziunea sa creativa aduce un aer nou, feminin si sofisticat casei de moda Chloe.

Conform www.style.com , Hannah MacGibbon recunoaste ca se simte ca in Rai, din momentul in care a "preluat" partea de creatie a brand-ului Chloe.

In varsta de 38 de ani, creatoarea britanica Hannah MacGibbon a asistat-o pe Phoebe Philo din 1997, pana in momentul in care i s-a oferit sansa de a fi Director executiv pe partea de creatie.

Colectia pentru primavara - vara 2009 este tinereasca, alcatuita din:

- rochii senzuale, prinse pe un umar, in nuante de crem, roz, portocaliu, verde brotacel, galben banana;

- pantaloni scurti mulati pe corp, confectionati din satin, cu talie inalta si funda;

- fuste mini din piele de caprioara si bumbac;

- fusta pantalon in nuante pale de galben si roz, la care a asortat un sacou sexy;

- pentru seara, Hannah MacGibbon a conceput salopeta - un hibrid intre rochia de seara glamour si o pereche de pantaloni extra-large. Extrem de chic aceasta tinuta se potriveste persoanelor care au cateva kilograme in plus!

Elementul care aduce eleganta si feminitate intregii colectii este funda -  din satin, piele intoarsa sau matase. Ea a fost utilizata la "reimprospatarea" tinutelor, fiind accesoriul perfect pentru evidentierea taliei!

Colectia Chloe pentru primavara-vara 2009 este chic, trendy si feminina!


Georgiana Popa


chloe_1.jpg
chloe_10.jpg
chloe_11.jpg
chloe_12.jpg
chloe_13.jpg
chloe_14.jpg
chloe_2.jpg
chloe_3.jpg
chloe_4.jpg
chloe_5.jpg
chloe_6.jpg
chloe_7.jpg
chloe_8.jpg
chloe_9.jpg
 
Te-ar putea interesa:
  • Chloe prezinta colectia de primavara-vara 2012

    In prima sa colectie pentru Chloe, designer-ul Clare Waight-Keller a facut o documentare amanuntita in arhivele casei de moda, pentru a realiza colectia de primavara-vara 2012.

  • Balmain - primavara 2009

    In colectia lansata cu putin timp in urma la Paris Fashion Week de catre casa de moda Balmain, am gasit numeroase elemente interesante, multe dintre ele putand fi adaptate si temperaturilor scazute cu care ne confruntam.

  • 60 ani de eleganta Chloe

    Brandul francez Chloe a luat nastere in 1952, fondat fiind de Gaby Aghion. Satula de hainele formale, eleganta Aghion a creat haine menite sa sublinieze silueta feminina, oferindu-i totodata confortul atat de ravnit. Fara sa anticipeze faima pe care o vor castiga in timp, frantuzoaica le-a numit atunci “luxury pret-a-porter”, introducand astfel notiunea de “pret-a-porter” in lumea modei.

  • Christian Dior - primavara 2009

    Colectia Christian Dior pentru sezonul primavara - vara 2009 este plina de culoare, feminitate si eleganta. Tinutele create de John Galliano sunt tineresti, vaporoase special concepute pentru femeile care vor sa fie senzuale si rafinate.

  • Laurel - BFW primavara - vara 2009

    Laurel a ales sa prezinte pentru cea de a doua seara a Bucharest Fashion Week o colectie pe care am putea-o considera "purtabila". Este vorba despre acele haine pe care le intalnesti in orice vestimentatie de strada. Asadar, multa simplitate si mult casual.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii