Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Christian Dior: colectia de pantofi toamna-iarna 2011/2012

Luni, 10 Octombrie 2011
Christian Dior: colectia de pantofi toamna-iarna 2011/2012
Sursa foto: Hepta
Colectia de pantofi Christian Dior pentru sezonul toamna-iarna 2011/2012 prezinta niste modele de pantofi foarte feminine si care emana o clasa regala, caracteristica fanteziei in materie de moda a lui John Galliano.

Concedierea maestrului John Galliano cu o saptamana inainte de prezentare a dus la crearea atmosferei ideale a noii colectii pentru sezonul toamna-iarna 2011/2012, care a fost invaluita intr-o atmosfera intunecata, dar in acelasi timp feminina.

Tinutele prezentate eu emanat un aer vintage glamour combinat cu accente moderne.

Cei care sunt impresionati de stilul fantezist asociat adesea cu aceasta casa de moda vor avea ocazia sa admire o colectie de pantofi moderna si impresionanta.
 
Cizmele pana la genunchi sau pantofii in stil vintage prevazuti cu tocuri stiletto au reprezentat doar cateva dintre piesele de bijuterie ale colectiei.

christian-dior1.jpg
christian-dior2.jpg
christian-dior3.jpg
christian-dior4.jpg
christian-dior5.jpg
christian-dior6.jpg
 

 
Colectia de pantofi Christian Dior pentru sezonul toamna-iarna 2011/2012 nu poate trece neobservata. Exploreaza accesorii de inalta clasa ce vor cuceri inimile oricarui trendsetter, critici de stil sau iubitoare de moda.

Colectia de pantofi Christian Dior pentru sezonul toamna-iarna 2011/2012 exploreaza o latura sumbra a paletei cromatice, care include nuante de marouri, masliniu, visiniu si violet.

Accesoriile nu au reprezentat o exceptie cand a venit vorba de sofisticare si de finete de mare clasa. Modelele de pantofi din aceasta colectie au personalitate si sunt cele mai impresionante creatii de arta moderna combinata cu moda.

Paleta cromatica este adaptata trendurilor in materie de culoare ale sezonului ploios si este atat de variata incat ofera oricui posibilitatea de a-si alcatui tinuta preferata cu unul dintre aceste modele de pantofi.

christian-dior3.jpg
christian-dior7.jpg
christian-dior8.jpg
 


In timpul prezentarii de moda, doua dimensiuni diferite ale stilului au construit un contrast vizibil. La inceput, am avut de-a face cu o prezentare intunecata, iar accesoriile au intarit aceasta idee prin stilul lor de inspiratie gotica.

Si cum mereu exista si o lumina la finalul oricarui tunel, a urmat o serie de pantofi intr-un stil diferit, reprezentat prin sandale deschise la culoare si inchise la glezna si pantofi inspirati dintr-un stil romantic si fantezist senzual.

Fara indoiala, femeia Dior va avea posibilitatea de a-si gasi mijloacele pentru a-si accesoriza pana si cea mai pretentioasa tinuta cu incredere si carisma.

christian-dior1.jpg
christian-dior2.jpg
christian-dior4.jpg
christian-dior5.jpg
christian-dior6.jpg
christian-dior9.jpg
 





Te-ar putea interesa:
Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii