Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Cinci trenduri pentru 2009

Marti, 09 Decembrie 2008
Cinci trenduri pentru 2009Se apropie un nou inceput de an, iar trendurile nu stau nici ele pe loc, asadar da fuga prin magazine si achizitioneaza vestimentatii pentru un 2009 elegant si delicat.

Ce se poarta si ce nu se poarta in urmatorul an? La ce renuntam, si ce pastram din anul precedent? Ce urca si ce coboara pe scara fashion in anul care ne bate la usa?

Daca va intrebati ce culoare va face legea in primavara si vara 2009, trebuie sa stiti ca, de departe, albastrul va domina clasamentele. Trecand prin nuante de bleu si pana la bleumarin, acestea vor scrie moda in 2009.

Avantajul acestei culori regale, dar reci, consta in faptul ca poate fi purtata  atat la ocazii speciale, cat si la birou sau la o plimbare in oras, cu prietenele.

Si dungile revin in 2009, dar surpriza: cele verticale au cel mai greu cuvant de spus in acest sens. Se poarta dungile lungi, in special la rochii si salopete, iar doamnele si domnisoarele mai plinute se pot bucura din plin de noul trend, care le va avantaja.

Cinci trenduri pentru 2009Imprimeurile florale devin si ele un must in sezonul cald, si nu numai. De la rochii, fuste, pantaloni sau camasi, pana la jachete si hanorace, toate obiectele vestimentare primesc acum binecuvantarea imprimeurilor.

Dupa ce in 2008 au predominat fustele si rochiile medii si lungi, in 2009 se intorc cele scurte si foarte scurte.

Fusta mini, total depasita, pastreaza insa lungimea care va defini urmatorul an, asadar nu va temeti de tot ceea ce inseamna "scurt", indiferent de forma adoptata.


Cinci trenduri pentru 2009"Little black dress" va avea nevoie, in 2009, de o surata...alba. Rochia alba, de efect, va permite evidentierea formelor si va atrage atentia asupra posesoarei.

Asadar, daca nu detineti un astfel de obiect vestimentar, dati fuga in primul magazin si obtineti unul. Veti avea nevoie de el in 2009!

Dincolo de toate, in 2009 se poarta senzualitatea si feminitatea. Un strop de magie, un stil aparte, eleganta si sex-appeal sunt concepte de care nu trebuie sa uitati in anul ce vine, in orice sezon!


Bianca Predut


trenduri_galerie.jpg
trenduri_galerie_1.jpg
trenduri_galerie_10.jpg
trenduri_galerie_11.jpg
trenduri_galerie_2.jpg
trenduri_galerie_3.jpg
trenduri_galerie_6.jpg
trenduri_galerie_7.jpg
trenduri_galerie_8.jpg
trenduri_galerie_9.jpg
 




Te-ar putea interesa:
  • Bijuterii - trenduri 2009-2010

    In acest an se poarta bijuteriile supradimensionate si sofisticate.

  • 5 trenduri pentru bluze in sezonul de primavara 2012

    Cu toate purtam topuri si bluze feminine si astfel ne-am gandit sa iti prezentam 5 trenduri din prezentarile de primavara 2012. Primul trend: bluza feminina cu imprimeuri florale. Imprimeurile superbe florale au explodat pe podimurile de primavara si pot fi asortate excelent cu o pereche de blugi sau pot invia cu success o fusta intr-o culoare solida. Urmareste propunerile noastre mai jos si inspira-te din cele mai frumoase trenduri pentru bluze din sezonul de primavara.

  • Trenduri 2010: coafurile cu gel

    Marile case de moda au propus pentru 2010 cele mai indraznete, seducatoare si diverse coafuri pe baza de gel. Extrem de versatile, acestea se potrivesc oricarui tip de tunsoare sau vestimentatie.

  • Trenduri 2010 - Palariile

    Va amintiti ca in istoria modei a fost o perioada in care palariile aveau un rol crucial in garderoba oricarei doamne? Insasi meseria de palarier a starnit o oarecare fascinatie de-a lungul timpului, daca stam sa ne amintim macar de faimosul personaj al Palarierului Nebun din cartea Alice in Tara Minunilor.

  • Trenduri 2010: franjuri

    Parte integranta a modei hippy din anii '70, franjurii se poarta din nou in 2010, aplicati pe genti, incaltaminte, rochii, fuste si chiar sub forma de cercei sau coliere. Iata cateva sfaturi pentru a-i afisa cu stil, atat pentru vestimentatia casual, cat si pentru cea eleganta.

Mesaje (1) »
...
scris de Miruna95, December 12, 2008

VA IUBESC!

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii