Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Cizme 2010

Joi, 30 Decembrie 2010
Cizme 2010
Foto: Hepta
Pentru a fi protejata impotriva frigului, asigurandu-ti in acelasi timp o aparitie plina de stil, alege unul dintre jucausele, indraznetele sau seducatoarele modele de cizme ale sezonului de toamna-iarna 2010.

In galeria celor mai cautate modele de cizme 2010 intra cizmele cu sireturi - atat in varianta scurta, cat si in varianta pana la genunchi. In colectiile Anna Sui si Sepala intalnim combinatii rafinate de materiale, potrivite mai ales pentru tinutele casual-chic sau elegante. Pentru tinutele practice de zi cu zi putem miza mai ales pe modelele confectionate dintr-un singur material - piele simpla, intoarsa, stantata, sau perforata -, pe care le gasim intr-o gama variata de nuante.

aldo_cizme_aw2010(3).jpg
aldo_cizme_aw2010(9).jpg
anna_sui_aw2010(1).jpg
sepala_cizme_aw2010(1).jpg
sepala_cizme_aw2010(2).jpg
tommy_hilfiger_aw01_11(3).jpg
 


Pentru cele mai indraznete dintre noi, designerii propun modelele de cizme infrumusetate de catarame, tinte si detalii inedite de textura. De tip biker, cowboy sau de calarie, aceste cizme intra cu succes in arsenalul celor mai puternice declaratii de stil. 

aldo_cizme_aw2010(11).jpg
aldo_cizme_aw2010(6).jpg
hermes_cizme_aw2010.jpg
 


Pentru cele indragostite de nonconformism, dar si pentru adeptele comoditatii, cizmele din fas, cu o alura usor futurista, sunt o alegere inspirata. Putem merge pe varianta clasica all-black, sau pe variante divers colorate si texturate, in stilul celor propuse de colectia Just Cavalli.

aldo_cizme_aw2010(7).jpg
just_cavalli_aw2010.jpg
ugg_cizme_aw2010(5).jpg
 


Prezente pe piata de cativa ani incoace, comodele cizme ugg raman si anul acesta in tendinte. Modelele din acest sezon se remarca prin acelasi interior calduros, dublat la exterior de texturi rezistente si atractive prin diversitatea lor.

ugg_cizme_aw2010(1).jpg
ugg_cizme_aw2010(2).jpg
ugg_cizme_aw2010(6).jpg
 


Iar daca vorbim de cizme imblanite, nu putem trece cu vederea adevaratul "festin" propus de marii designeri. De la modelele military la cele cu marginea rasfranta, si de la cele cu detalii din blana la cele complet imblanite, posibilitatile de alegere sunt practic nelimitate.

aldo_cizme_aw2010(8).jpg
aldo_cizme_aw2010(9).jpg
d_g_aw10_11(2).jpg
deichmann_cizme_aw2010(2).jpg
paul_joe_cizme_aw2010.jpg
ugg_cizme_aw2010(3).jpg
 


Foarte indragite se dovedesc in acest sezon si modelele de cizme aflate la granita dintre stiluri. Acestea imbina tocurile si talpile din lemn, sau cele din cauciuc cu striatii - caracteristice stilului utilitar -, cu materialele si croielile specifice stilului casual-elegant.

deichmann_cizme_aw2010(8).jpg
tommy_hilfiger_aw2010(3).jpg
ugg_cizme_aw2010(4).jpg
 


Last but not least, modelele de cizme inalte - cu elegante tocuri cui - abunda in colectiile marilor designeri. Cele mai seducatoare variante le intalnim in colectiile Burberry Prorsum si John Richmond, care mizeaza pe tocuri ametitoare, o cromatica interesnta si detalii inedite de textura.

aldo_cizme_aw2010(5).jpg
burberry_prorsum_aw2010(7).jpg
deichmann_cizme_aw2010(4).jpg
deichmann_cizme_aw2010(6).jpg
deichmann_cizme_aw2010(9).jpg
john_richmond_cizme_aw2010(1).jpg
john_richmond_cizme_aw2010(2).jpg
john_richmond_cizme_aw2010(3).jpg
sepala_cizme_aw2010(3).jpg
 

Andreea Peticaru


Sursa foto: Hepta si sectiunea "Branduri"


Te-ar putea interesa:
  • Botine, cizme si pantofi toamna-iarna 2010-2011

    Anul acesta, propunerile in materie de incaltaminte pentru sezonul rece se situeaza la extreme. Designerii ne propun pe de-o parte cizme calduroase XXL, iar pe de alta parte, pantofi si botine ultradecupate, purtate insa cu dresuri moi de iarna.

  • Incaltari de toamna - cizme, botine, ghete

    S-a instalat frigul, doamnelor, iar asta se reflecta in vestimentatia noastra - top to toe, sau cu alte cuvinte, din cap pana in picioare. Mai multe materiale, mai multa grija, ce mai, am facut o saritura periculoasa de la rochite si fustite vaporoase la cardigans, cizme si jeansi confortabili.

  • Ghete, cizme si botine pentru sezonul rece

    In ultimul timp incaltamintea a devenit unul dintre accesoriile cele mai de efect intr-o tinuta, depasind uneori chiar importanta gentilor. Pentru a fi in pas cu moda trebuie neaparat sa ai cel putin o pereche de pantofi, ghete sau cizme care sa starneasca admiratia celor din jur.

  • Paltoane 2010

    Paltoane 2010 - trendurile toamnei. Atunci cand vremea isi arata privirile friguroase si zambetele de ger, marii designeri ne intampina cu felurite propuneri de paltoane - calduroase si fermecatoare - pentru 2010.

  • Fuste 2010

    Modelele de fuste ale sezonului de toamna-iarna 2010 se adreseaza multiplelor tipuri de feminitate din noi, fie ca este vorba de feminitatea romantica si indragostita de trecut, de cea tinereasca si exuberanta ori de feminitatea iremediabil eleganta.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii