Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Clipe Magice - primul targ de nunti din 2009

Joi, 18 Decembrie 2008
Clipe Magice - primul targ de nunti din 2009  Primul targ de nunti din anul 2009 va fi organizat la Timisoara de catre Agentia "Clipe Magice".

Targul isi propune sa ofere vizitatorilor solutii complete si de calitate pentru organizarea unei nunti reusite. In 9, 10 si 11 ianuarie, la Bega Shopping Center sunt asteptati peste 5.000 de vizitatori din vestul tarii, interesati de ultimele tendinte in materie de nunti.

"La fel ca si in anii trecuti vor participa expozanti din Bucuresti, Brasov, Oradea, Deva, Lugoj, Craiova, Arad si Timisoara. O noutate fata de anii trecuti o constituie participarea unor firme de profil din Ungaria interesate de piata din Romania", spune managerul Agentiei "Clipe Magice" - Ruxandra Bulzan.

Viitoarele mirese vor avea ocazia sa vada in premiera colectiile de rochii de mireasa lansate de casele de moda pentru 2009. Rochii care vor putea fi achizitionate la preturi promotionale, la fel ca invitatiile de nunta, decorul pentru sala festiva, pachetele foto-video, cele de sonorizare sau alte servicii necesare pentru unul dintre cele mai importante evenimente din viata, informeaza comunicatemedia.ro.

Restaurantele isi vor prezenta oferta pentru 2009 si 2010, florarii se vor intrece in aranjamente sofisticateiar agentiile de turism vor pregati sejururi de vis pentru luna de miere.
Te-ar putea interesa:
  • Weddingshow - Targ de nunti

    Expo 24 va invita la Weddingshow, expozitie ce va reuni agentii organizatoare de nunti / evenimente / petreceri, distribuitori si producatori de imbracaminte si incaltaminte specifica ( rochii de mireasa, costume, pantofi, etc. ), bijuterii / verighete, flori si aranjamente florale, sunet si lumini pentru evenimente, si in general tot ceea ce tine capitolul organizare de nunti / evenimente.

  • Recorduri absolute la cel mai mare Targ de Nunti din istorie

    Targul Ghidul Miresei a fost primul targ de nunti din Romania organizat in Pavilionul Central din Centrul Expozitional Romexpo. Cu peste 22.000 de vizitatori inregistrati in cele 3 zile, Targul Ghidul Miresei a devenit fara indoiala cel mai mare targ de nunti din istorie.

  • Demonstratii practice de realizare a bijuteriilor, la un targ de nunti

    O casa de bijuterii din Targu Mures a anuntat ca va face demonstratii practice de realizare a bijuteriilor, in cadrul celei de-a doua editii a expozitiei "Nunta Noastra", care va avea loc la sfarsitul acestei saptamani, transmite corespondentul MEDIAFAX .

  • Expo Ideal Mariaj - cel mai important targ de nunti din 2011

    Expo Ideal Mariaj, desfasurat intre 28 si 30 ianuarie la Romexpo, a fost un adevarat success, bucurandu-se de o atentie speciala din partea vizitatorilor. Evenimentul s-a impus pentru a sasea oara consecutiv ca cel mai important targ de nunti din Romania.

  • Calendarul Targurilor de Nunti 2009

    Deoarece fiecare dintre noi isi face planuri pentru anul care urmeaza, noi ne-am propus sa va oferim din timp posibilitatea de a va planifica nunta dvs. avand inca de acum Calendarul Targurilor de Nunti din 2009. Pentru o nunta reusita este foarte important sa participati la Targurile de Nunti unde toti furnizorii de servicii pentru nunti se intalnesc pentru a va oferi cele mai diverse solutii in ton cu tendintele actuale.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii