Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Coafuri la moda pentru vara 2011

Miercuri, 13 Iulie 2011
Coafuri la moda pentru vara 2011
Sursa foto: Hepta
Cand vine vorba de stiluri de coafuri potrivite pentru vara, cu siguranta iti doresti sa ai un look lejer si versatil, dar  in acelasi timp elegant si sexy. Adauga prospetime si delicatete parului tau tern, incercand unul dintre numeroasele stiluri observate pe podium.

De la bucle lejere, par ondulat si codite impletite la cozi de cal rasucite  si cocuri, iata care sunt cele mai in voga stiluri de coafuri pentru vara anului 2011.

Poti obtine un look super-natural pornind de la un aspect, aparent, dezordonat. Aceasta este o optiune perfecta pentru o coafura de seara potrivita acestei veri. In acest anotimp al lui 2011, preferinta se indreapta spre coafuri avangardiste, nonsalante, splendide dar care solicita un efort minim si combina perfect eleganta cu spontaneitatea.

Textura Bouncy este foarte stralucitoare si, in acelasi timp, foarte cool pentru acest sezon. Fie ca preferi parul cu volum sau mai lejer, exista mai multe stiluri din care poti alege. Din moment ce este, deja, consacrata parerea ca buclele naturale sunt si vor fi mereu ademenitoare, daca parul tau este drept, poti simula un par ondulat prin niste artificii foarte la indemana, folosin un ondulator.

In acest sezon, incearca ceva mai relaxant, acele onduleuri cu aspect usor ciufulit. Pentru un rezultat minunat, foloseste bigudiuri mari, pe care le incalzesti si le lasi sa actioneze aproximativ 10 minute sau cu un ondulator, iei suvite cu totul si cu totul aleatoriu.

Vei obtine niste bucle minunate pe care este recomandat, sa nu le piepteni ci sa le lasi asa, aparent dezordonate. Ceea ce este uimitor, este faptul ca, aceasta tendinta se potriveste tuturor, indiferent de lungimea de par, de la cele cu par foarte lung pana la cele care au parul tuns scurt, in stilul bob.

coafura-dolce&gabanna1.jpg
coafuri-dolce&gabanna.jpg
coafuri-etro.jpg
 


Atunci cand vremea de afara devine mai calduroasa si mai prietenoasa, este atat de sexy si minunat sa porti parul lasat liber pe umeri dar, si acestei coafuri ii poti aduce putina personalitate prin impletirea unor suvite laterale, conferindu-i un aspect jucaus (Charlotte Ronson). In plus, impletiturile sunt cea mai comoda si la indemana alegere atunci cand doresti sa iti reinventezi parul iar si iar.

Coafurile ce se bazeaza pe inpletituri ale parului sunt extrem de versatile dar pot fi si distractive si tineresti (Lacoste) si, in acelasi timp, foarte elegante si chic (Erdem).

coafuri-erdem.jpg
coafuri-houseof holland.jpg
coafuri-lacoste.jpg
 


Nu vei gasi ceva extrem de interesant in coada de cal obisnuita dar, aceasta coafura este, de-a dreptul, adorabila. Aceasta coafura nu poate fi purtata zi si noapte dar stilistii vin cu actualizari de sezon, aducand versiuni de interpretare tot mai noi si mai originale. Desi coada de cal este sinonima cu simplitatea, acest stil este o optiune perfecta pentru a aranjare rapida a parului. La BCBG Max Azria, Celine si Brioni, coada de cal este neteda si dreapta, doar cu o despartitura la mijloc.

Este un stil de pieptanatura pe care poti sa ti-l faci singura si, pentru personalizare, iti poti prinde in par un accesoriu. 


Daca, ceea ce iti doresti, este ceva diferit si unic pentru acele zile in care caldura devine, de-a dreptul, insuportabila, incearca o actualizare a cozii de cal prin niste rasucituri ale unor suvite din ea (Nanette Lepore). Pentru un efect wow, poti recurge la un truc executand un nod in stilul lui Michael Kors si, in acelasi timp, asigura-te ca parul tau este si usor ciufulit.

coafuri-lucaluca.jpg
coafuri-lucaluca1.jpg
coafuri-rebecataylor.jpg
 

Cocul nu este doar pentru balerine sau pentru vedetele ce pasesc pe covorul rosu. Aceste coafuri versatile au devenit un mod sofisticat de realizare a unui stil de pieptanatura casual pentru a iesi din monotonie si din banal. Fie ca optezi pentru cele mai simple sau pentru ceva mai complicat, exista posibilitati infinite de a crea coafuri diferite pornind de la aceeasi structura de baza. In plus, este o coafura perfecta pentru zilele fiebinti de vara.

La fel si coada de cal pornita de pe varful capului. Aduna-ti parul in partea de sus a capului, rasuceste-l in coc si fixeaza-l bine. Pentru un confort maxim, evita sa il strangi prea tare si opteaza, in schimb, pentru un nod ceva mai flexibil. 


Chic si absolut minunata si fermecatoare este coafura creata de Luca Luca, "Knot Yacht". In ciuda complexitatii sale aparente, aceasta coafura se poate executa urmand cativa pasi extrem de simpli. Mai intai de toate, fa-ti cateva bucle cu ajutorul unui ondulator de par.

Faza urmatoare, rasuceste ambele suvite, cea din partea de sus si cea din partea de jos, prinde-le bine iar, in etapa urmatoare de lucru, rasuceste, in forma de nod, cealalta suvita in jurul primelor doua. Pentru un aspect mai spontan si mai simpatic, lasa cateva fire de par rebel sa zburde libere, dincolo de linia parului.

coafuri-blugirl.jpg
coafuri-chloe.jpg
coafuri-zacposen.jpg
 



Te-ar putea interesa:
  • Coafuri tip coada de cal pentru vara 2011

    Considerata ca fiind o pieptanatura de fetite, plictisitoare si banala, coada de cal, prin caracterul sau atemporal, revine la moda in acest sezon, cu versiuni superbe, usor de purtat si perfecte pentru zilele in care temperaturile urca nebuneste.

  • Noutati la moda in vara 2011

    In fiecare sezon apar noi trenduri, noi stiluri si moduri de abordare in moda. Iata care sunt must-have-urile mele preferate pentru vara 2011.

  • Satinul - material la moda in vara anului 2011

    Desi nu este o parte importanta a dress-codului european, sub influenta valurilor orientale care domina colectiile sezonului, satinul incearca sa isi faca un loc printre tendintele verii anului 2011.

  • Moda primavara-vara 2011, la Gala AVANPREMIERE 2010

    Ieri seara a avut loc Gala AVANPREMIERE, evenimentul care a incheiat cele trei zile de AVANPREMIERE Fashion and Life-style Fest, cu prezentarea noilor tendinte pentru 2011, in viziunea a 10 talentati designeri romani.

  • Coafuri - coafuri pentru parul de lungime medie

    Suntem mereu in cautarea unui look cat mai sexy si in ton cu moda. Coafurile pentru parul de lungime medie pe care ti le vom prezenta in acest articol te pot face sa arati foarte stilata.

Mesaje (1) »
...
scris de Aceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina. , May 21, 2013

sunt mereu in cautare de coafiuri cat mai noi

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii