Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Coafuri – tendinte de pe podium toamna 2011

Joi, 22 Septembrie 2011
Coafuri – tendinte de pe podium toamna 2011
Sursa foto: Hepta
Parul scurt este foarte sexy, are un are fresh si tineresc. Vezi care sunt cele mai tari stiluri de par scurt inspirate direct de pe podium si pregateste-te sa creezi un impact prin aceste look-uri stilate.

De la un stil natural la punk-rock sau sic, parul scurt este foarte versatil in toamna anului 2011.

Parul scurt reprezinta ultima tendinta in materie de coafura. Pe langa faptul ca este foarte versatil, poti incerca look-uri diferite.

De la texturi naturale la punk sau stilul glamour in cazul coafurilor de seara, parul scurt este ideal atat pentru zi cat si pentru seara.

Ultimele tendinte de pe podium ale sezonului toamna-iarna 2011 iti pot da o idee in legatura cu modul in case iti poti aranja parul in sezonul care urmeaza.
 
Cel mai bun lucru in ceea ce priveste parul scurt este ca poate fi coafat cu un efort minim. Tine minte intotdeauna ca parul scurt avantajeaza persoanele cu o forma ovala a fetei. Daca ai fata mai plinuta, adauga putin volum in crestetul capului pentru a-i alungi forma.

Poti incerca un stil tomboy precum cel propus de Chanel, Cacharel, Issey Miyake sau Max Mara care iti va pune in evidenta trasaturile simpatice si dragalase.
 
Daca ai curaj, poti opta pentru ceva mai indraznet ca si in cazul lui Narciso Rodriguez sau fa-ti o coafura ideala pentru seara precum bine poti observa la Kenzo.

Foto: Issey Miyake; Kenzo; Narciso Rodriguez

issey-miyake.jpg
kenzo-coafura.jpg
narciso-rodriguez.jpg
 


Un stil de coafura a parului scurt este foarte feminina. D&G, Anna Sui, N21 si Lanvin demonstreaza cum un tonsoare scurta poate deveni pretioasa, un element central al unei tinute complete.

Daca vrei sa experimentezi diferite stiluri de coafuri si sa te distrezi, poti pastra cateva suvite mai lungi in partea din fata. Cu siguranta vei iesi in evidenta!

Investeste in produsele potrivite, precum ceara pentru ridicarea parului de la radacina, serum pentru varfuri si spray care confera parului stralucire si luciu.

Modelele de la G Star si Giambattisata Valli au fost vazute purtand cu multa atitudine stiluri de coafura baieteasca sau inspirata din stilul rock.

Foto: Dolce & Gabbana; Giambattista Valli; Lanvin

dolce-gabbana.jpg
giambattista-valli.jpg
lanvin-coafura.jpg
 


Parul intins este grozav si arata bine in cazul unor tinute smart elegante. Parul scurt intins va transforma instantaneu look-ul tau de la cel de zi la seara si iti va conferi un aspect sofisticat.

Este foarte modern si luxos. Acest efect a putut fi observat in colectiile lui Acne, Max Azria, Oscar de la Renta si Hermes.

Acest efect grozav confera o nota de glamour ( Anna Sui, Derek Lam).

O tunsoare scurta cu margini mai lungi arata foarte cool. Acelasi lucru poate fi aplicat si in ceea ce priveste coafurile in stil bob.

Foto: Derek Lam; Hermes; Oscar de la Renta

derek-lam.jpg
hermes-coafura.jpg
oscar-de-la-renta.jpg
 


Daca ai nevoie de o tunsoare cool, eleganta si sic fara prea mult efort, un trend care poate fi adoptat cu usurinta poate fi alegerea ideala. Inspira-te din House of Holland, Balmain, Michael Kors sau Isabel Marant.

Mentine-ti textura parului tau naturala si lasa-ti tunsoarea sa iasa in evidenta. In cazul unui eveniment special, sa nu iti fie teama sa porti un accesoriu de par precum o bentita draguta, ca cea pe care ne-o ofera Fendi drept model.

Foto: Fendi; House of Holland; Isabel Marant

fendi-coafura.jpg
house-holland.jpg
isabel-marant.jpg
 



Te-ar putea interesa:
  • Coafuri tendinte toamna-iarna 2011: coafurile impletite

    Este dovedit faptul ca acest trend va face furori in sezonul acesta din moment ce a fost vazut foarte des pe podium in colectiile designerilor pentru sezonul toamna-iarna 2011/2012.

  • Tendinte toamna-iarna 2011/2012

    In noul sezon predomina piesele vestimentare clasice cu un aer modern, tinute inspirate din anii `60 si `70, elemente sic preluate din garderoba masculina, buline jucause, texturi rafinate, dantela, denimul, blana, dar si culori puternice. Vezi care sunt principalele tendinte ale sezonului toamna-iarna 2011/2012, inspira-te din ele si pregateste-ti garderoba pentru sezonul care urmeaza.

  • Manichiura: tendinte toamna-iarna 2011/2012

    Modernizeaza-ti stilul acordand atentie noilor tendinte din moda, printre care se numara si manichiura. In acest sezon, se poarta o manichiura colorata si eleganta.

  • Tendinte machiaj toamna-iarna 2010-2011

    Sezonul de toamna-iarna 2010-2011 ne intampina cu o serie de machiaje diverse, care fie continua tendintele din sezonul cald, fie le inlocuiesc cu noutati provocatoare.

  • Machiaj tendinte toamna-iarna 2011/2012

    Fa-te frumoasa in acest sezon si completeaza-ti tinutele cu un ruj rosu sexy sau cu un eyeliner fin. Inspira-te din aceste stiluri de machiaj de pe podium.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii