Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Coafuri tip coada de cal pentru vara 2011

Luni, 18 Iulie 2011
Coafuri tip coada de cal pentru vara 2011
Sursa foto: Hepta
Considerata ca fiind o pieptanatura de fetite, plictisitoare si banala, coada de cal, prin caracterul sau atemporal, revine la moda in acest sezon, cu versiuni superbe, usor de purtat si perfecte pentru zilele in care temperaturile urca nebuneste.

Sa aruncam, acum, o privire asupra unora dintre cele mai tari coafuri de vara , pregatite pentru 2011, coafuri ce se bazeaza pe coada de cal. Este timpul sa te ocupi de frumusetea ta, incercand diferite stiluri de pieptanaturi pentru suvitele lungi si rebele. Si, totusi, daca iti rezervi putin timp ca sa vezi ce ti se pregateste pentru anotimpul cald al verii, vei remarca faptul ca acea clasica si veche coada de cal, atrage tot mai mult atentia.

Hair-stylist-ii
opteaza pentru ea, datorita versatilitatii sale care le permite sa se distreze creand numeroase stiluri de pieptanaturi. Coada de cal se poate adapta, cu multa usurinta, oricarei ocazii, oricat de sofisticata ar fi ea. Prin urmare, lasa-te purtata oriunde te duce imaginatia si creativitatea atunci cand iti pregatesti coafura. In acest context, banuim ca intreaga ta atentie se va indrepta spre coada de cal, destul de mult de acum incolo.

Foto: Blugirl; Brioni; Celine

1blue-girl.jpg
2brioni_poza.jpg
3celine-image.jpg
 

Versiunea cea mai simpla de coada de cal a fost des intalnita in sezonul primavara-vara 2011 la hair-stylist-i precum: Ralph Lauren, Doo Ri, Calvin Klein. Este atat de rapid si de simplu de facut incat nu necesita nici cel mai mic efort si nici aptitudini speciale sau aparatura deosebita. Poti sa iti faci o coada de cal la moda, legandu-ti parul la spate, pe ceafa, cu o carare pe mijlocul capului. Pentru un efect retro special, adauga putin volum in partea de sus a parului de pe cap. Carlos Miele a demonstrat ca se poate face aceasta pieptanatura cu coada de cal si pe un par cret.

Foto: Ralph Lauren; Doo Ri; Carlos Miele

4ralph-lauren.jpg
5doo-ri.jpg
6carlos-miele.jpg
 

Pe langa faptul ca, aceasta coafura este solutia salvatoare in zilele toride de vara si se poate realiza extrem de rapid, coada de cal iti poate crea un look deosebit atat pentru zi cat si pentru noapte cu, doar, o simpla atingere. O coada de cal eleganta si perfecta este biletul tau de trecere la un eveniment formal. Serioasa si sofisticata, o coada de cal simpla iti va oferi distinctie, asa cum se vede la Laura Biagiotti sau la Giambattista Valli. 

Foto: Laura Biagiotti; Giambattista Valli; Jonathan Saunders

1laura-biagiotti.jpg
2Giambattista-valli.jpg
3jonathan-saunders.jpg
 

Secretul? O simpla suvita din par, ingenios rasucita in jurul bazei de legatura a cozii. O rasucire plina de farmec a dus la crearea unei cozi de cal de-a dreptul uimitoare de catre Jonathan Saunders iar o cararea facuta pe mijlocul capului aduce pieptanaturii un plus de dramatism. Nu uita ca firele de par "scapate" din pieptanatura sunt foarte in trend. Poti obtine o coafura superba alcatuita din bucle fara cusur care ii confera purtatoarei un aer plin de stralucire (Maurizio Pecoraro). Si, din moment ce impletiturile sunt atat de in voga in acest sezon, prinde-ti o panglica de o parte, de-a lungul liniei parului si strange-ti-l intr-o coada de cal (Lacoste).

Foto: Maurizio Pecoraro; Lacoste; Philosophy

4maurizio-pecoraro.jpg
5lacoste-poza.jpg
6philosophy-coafura.jpg
 

Este ceva la pieptanatura bazata pe coada de cal ce o face atat de ademenitoare si adorabila. Dezordonata sau neteda, aceasta coafura are un impact real asupra celor din jur, indiferent ca este vorba de participarea ta la un eveniment pe covorul rosu sau la activitatile obisnuite de zi cu zi. Te poti reinventa intotdeauna si iti poti crea un look nou, oricand, oriunde si doar in cateva momente prin niste simple rasucituri interesante ale parului. Pentru o abordare foarte sexy, incearca sa iti faci coada de cal din parul bine intins, legat libertin in coada (Lanvin) sau foarte uniform si ingrijit in stilul Chanel. 

Foto: Haute; Kenzo; Lanvin

1haute-coafura.jpg
2kenzo-coafura.jpg
3lanvin-coafura.jpg
 

Ultimul model. Coada de cal vazuta la Kenzo si care s-a remarcat prin frumusete si originalitate. Simplu de realizat, incepi prin a face o coada de cal mica. Apoi, chiar deasupra benzii elastice cu care ai legat coada, creezi un mic spatiu prin care treci parul din coada, tragandu-l afara prin partea de jos. Simplu si, oh, atat de eleganta!

Foto: Chanel; Diesel; Michael Kors

4chanel-coafura.jpg
5diesel-coafura.jpg
6michael-kors.jpg
 




Te-ar putea interesa:
  • Coafuri la moda pentru vara 2011

    Cand vine vorba de stiluri de coafuri potrivite pentru vara, cu siguranta iti doresti sa ai un look lejer si versatil, dar  in acelasi timp elegant si sexy. Adauga prospetime si delicatete parului tau tern, incercand unul dintre numeroasele stiluri observate pe podium.

  • Coafuri toamna-iarna 2010: coada clasica

    Sezonul de toamna-iarna 2010 se remarca printr-o revenire puternica la liniile vestimentare clasice, care au fost deja validate de trecerea timpului. In acest context, coafurile tin pasul cu moda sezonului si mizeaza mai ales pe simplitatea rafinata, un exemplu fiind cozile clasice de tip "ponytail".

  • Coafuri - coafuri pentru parul de lungime medie

    Suntem mereu in cautarea unui look cat mai sexy si in ton cu moda. Coafurile pentru parul de lungime medie pe care ti le vom prezenta in acest articol te pot face sa arati foarte stilata.

  • Coafuri - coafuri trendy pentru parul lung

    Daca iti doresti sa surprinzi mereu in mod placut oamenii cu look-ul tau nou si stilat, este necesar sa diversifici stilurile de coafare a parului tau. Citeste in continuare despre cateva idei pentru coafuri trendy pentru parul lung.

  • Coafuri - stiluri de coafuri pentru plaja

    Este vara si unul dintre aspectele frumusetii tale pe care nu trebuie sa il neglijezi este parul. In timp ce te relaxezi pe plaja ultimul lucru de care este bine sa nu iti faci griji este parul. Vezi ce stiluri de coafuri iti propun vedetele pentru plaja in aceasta vara.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii