Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Colectia Chanel Couture primavara 2012

Marti, 07 Februarie 2012
Colectia Chanel Couture primavara 2012Karl Lagerfeld a alcatuit un echipaj de zbor extrem de chic in prezentarea colectiei sale Couture de primavara 2012.

Aceasta colectie a modernizat si a adaugat eleganta uniformei vintage a insotitoarelor de zbor de altadata.

Lagerfeld  si-a echipat modelele in aceleasi costume cu fuste pana la genunchi si invelisuri “dozate” cu detalii specifice excentricitatii sale.

Designerul ne-a ridicat la cer, la propriu (impreuna cu coafurile sale ce sfidau gravitatea),  inspirandu-se nu numai din structuri si siluete, ci si din paleta de culori albastra, folosind toate nuantele posibile de la cele usoare la cele decandete transpuse in rochii cu paiete.

Lagerfeld
imbina complexitatea rochiilor, proportionalitatea lor si elementele lor delicate cu functionalitatea, eliminand incaltamintea exagerata si pastrand forma si tweed-urile specifice marcii.

Karl Lagerfeld
si-a expus fantezia fara a compromite insa dorintele clientilor Chanel: piese clasice si purtabile.

Trenduri: paiete, feminitate, transparenta, volum si decupaje.
Culori: toate nuantele de albastru, alb.
Look de baza: rochia de cocktail cu paiete si decolteu in V.
Accesorii: pantofi cu mai multe bretele, cercei lungi, pene.
Pot fi purtate de: Diane Kruger, Alexa Chung, fane Chanel care tanjesc dupa piese frumoase, dar surprinzatoare.

Autor: Noemi Szoke
1.jpg
10.jpg
11.jpg
12.jpg
13.jpg
14.jpg
15.jpg
16.jpg
17.jpg
18.jpg
19.jpg
2.jpg
20.jpg
21.jpg
22.jpg
23.jpg
24.jpg
25.jpg
26.jpg
27.jpg
28.jpg
29.jpg
3.jpg
30.jpg
31.jpg
32.jpg
33.jpg
34.jpg
35.jpg
36.jpg
37.jpg
38.jpg
39.jpg
4.jpg
40.jpg
41.jpg
42.jpg
5.jpg
6.jpg
7.jpg
8.jpg
9.jpg
 

Te-ar putea interesa:
  • Chanel prezinta colectia de primavara-vara 2012

    Colectia de primavara-vara 2012 Chanel ne-a dus intr-o lume de fantezie, Karl Lagerfeld dovedind inca o data ca nu exista un designer mai potrivit pentru faimoasa casa de moda.

  • Colectia Givenchy Couture primavara 2012

    Colectia Chanel Couture primavara 2012Colectia de primavara 2012 Givenchy pur si simplu ne-a validat vechea dorinta de a juca baschet intr-o rochie couture. Riccardo Tisci a adus eleganta pe teren, prezentand look-uri inspirate in anii ’20 si ’30 ce aminteau de filmele clasice de science fiction.Au fost nevoie de 350 de ore pentru a finaliza rochiile de matase brodate cu solzi de piele de crocodil, cu fermoare ce contureaza silueta si cu margele mate.

  • Colectia Christian Dior Couture primavara 2012

    Exact la timp pentru sezonul de premieri, Bill Gayten si-a debutat colectia ultra-feminina de rochii perfecte pentru aparitiile pe covorul rosu.Cu o influenta vintage Dior, Gaytten a prezentat talii trase, tinute echilibrate, forme cu fler si siluete feminine cu gulere deschise si indoite care expun putin decolteu dar cu foarte mult bun gust. Structura si eleganta specifica casei de moda Dior au fost prezente, insa au fost actualizate de Gaytten:  materiale transparente din belsug, pe maneci si pe bluze, si rochii de seara cu texturi delicate, cu straturi de organza si chifon. 

  • Valentino prezinta Colectia Couture de Primavara 2012

    Picturile criptice suprarealiste ale artistului belgian Paul Delvaux, de la mijlocul secolului 20: un grup de femei tinere in rochii de seara pale care se indeparteaza de privitor, portretele Mariei Antoaneta de pe vremea cand era o tanara printesa austriaca, imaginile din filmul opulent al MGM din 1938 care a distribuit-o pe Norma Shearer in versiunea matura a Reginei bolnave si fotografiile misterioase ale lui Deborah Turbevilles s-au numarat printre sursele de inspiratie poetice ale designerilor talentati de la Valentino, Maria Grazia Chiuri si Pier Paolo Piccioli, pentru crearea acestei colectii rafinate.Usoare ca fulgul, prezentate pe manechine palide si slabe, creatiile din colectia couture de primavara au facut referinta si la unele dintre hainele mai romantice ale lui Valentino din 1970, in special datorita folosirii organzei, deseori acoperita sau umbrita de dantela.

  • Colectia Armani Prive Couture primavara 2012

    Giorgio Armani a trecut la verde, literalmente. Lansand la o parte impresia initiala, paleta deschide calea spre culorile vibrante ce inglobeaza orice nuanta de verde existenta.Insa daca te pierzi in culoare, vei pierde din vedere intreaga colectie.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii