Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Colectia Chloe pentru toamna 2008

Miercuri, 18 Iunie 2008
Colectia Chloe pentru toamna 2008Toamna 2008 vine vesela si plina de culoare, daca dam crezare creatiilor lui Paulo Melim Andersson pentru casa de moda Chloe.

Intreaga colectie destinata sezonului urmator reprezinta un show dedicat tineretii si prospetimii, intr-un anotimp in care  florile mai pot fi regasite doar ca printuri in vestimentatiile doamnelor si domnisoarelor.

De aceea, designerul suedez in varsta de 36 de ani propune creatii tineresti, folosind materiale usoare, mini-printuri florale si alte aplicatii diverse.

Elementul de baza este rochia, in tonuri de albastru, uni, incarcata, fara a obosi, cu dantela, voal, produse de mercerie, broderii.

Colectia Chloe pentru toamna 2008 Designerul renunta la volum, optand pentru suplete si delicatete, elemente ce urmaresc fin linia corpului, evidentiind-o. Creatiile sale, fara a fi luxurioase, ofera stil posesoarei, iar acest termen este exact cel in baza caruia lucreaza Andersson.

Croiala este simpla, si de bun simt, se renunta in aceasta toamna la asimetrii (atat de utilizate in alte sezoane), iar lungimea rochiilor este, per total, - medie.

Fluide sau nu, creatiile destinate toamnei 2008 sunt absolut delicioase!


Colectia Chloe pentru toamna 2008 Colectia Chloe pentru toamna 2008

Colectia Chloe pentru toamna 2008 Colectia Chloe pentru toamna 2008

Colectia Chloe pentru toamna 2008 Colectia Chloe pentru toamna 2008
Te-ar putea interesa:
  • Colectia Hermes pentru toamna 2008

    Casa de moda Hermes propune, pentru toamna 2008, o colectie fermecatoare, dominata de nuantele pamantului.

  • Balenciaga, colectia toamna - iarna 2008

    La celebrul eveniment Paris Fashion Week ce se desfasoara in perioada 24 februarie - 2 martie, Casa de moda Balenciaga si-a prezentat noua colectie pentru toamna - iarna 2008, care are o tenta masculina.

  • Stella McCartney, colectia toamna - iarna 2008

    Cea de-a cincea zi a Paris Fashion Week a fost deschisa de prezentarea celebrei creatoare Stella McCartney. Colectia propusa pentru toamna - iarna 2008 este alcatuita din tonuri inchise (gri, bej, negru), dar si nuante de albastru electric. 

  • Levi's Colectia toamna-iarna 2008-2009

    In cadrul prezentarii de moda Style Up! din Plaza Romania, brand-ul Levi's si-a prezentat cea mai recenta colectie dedicata sezonului rece din acest an.

  • Springfield - Colectia toamna-iarna 2008-2009

    Cea mai recenta colectie de toamna-iarna 2008-2009 din partea Springfield a fost prezentata in cadrul evenimentului Style Up! din  complexul comercial Plaza Romania.

Mesaje (1) »
...
scris de Karmen, June 20, 2008

super haine


Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii