Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Colectia Dior: toamna-iarna 2011/2012

Miercuri, 14 Septembrie 2011
Colectia Dior: toamna-iarna 2011/2012
Sursa foto: Hepta
O atmosfera obscura si negativa s-a resimtit pe parcursul prezentarii colectiei Dior pentru sezonul toamna-iarna 2011/2012.

Un aer melancolic a invaluit prezentarea de moda ce a avut loc la Muzeul Rodin, poate si din cauza concedierii lui John Galliano, caruia inca i se simte lipsa.

Presedintele casei de moda Dior, Sidney Toledano, a afirmat ca Dior are de gand sa isi continue activitatea si fara John Galliano. Nimeni nu a stiut la ce sa se astepte de la aceasta noua colectie prezentata fara Galliano, mai ales dat fiind faptul ca nu se stia in ce masura colectia a fost creata sub indrumarea lui Galliano.

christian-dior10.jpg
christian-dior12.jpg
christian-dior13.jpg
 


Sidney Toledano a sustinut intentia casei de moda de a merge mai departe si a argumentat importanta esentiala pe care aceasta atmosfera sumbra a colectiei o aduce modei.

Se stia ca situatia la casa de moda Dior nu era tocmai cea mai ideala inainte de prezentare, prin urmare profesionistii din lumea modei au ignorat cu greu circumstantele si nu le-a fost foarte usor sa gaseasca o semnificatie estetica a colectiei.

christian-dior1.jpg
christian-dior2.jpg
christian-dior3.jpg
christian-dior6.jpg
christian-dior7.jpg
christian-dior8.jpg
 


Totusi, colectia a fost una destul de complexa, alcatuita din tinute de zi, de oras, accesorizate cu genti si bijuterii, fiecare tinuta avand un aer dandy de secolul al 19-lea, completat de cizme inalte si palarii cu boruri foarte largi.

La un moment dat, a luat o turnura mai feminina si colorata prin tinutele de seara si aici a fost momentul in care spiritul creativ al lui John Galliano si-a facut simtita prezenta in rochiile din voal transparent, in stil budoar, care au stralucit in culori pastelate si au fost impodobite intr-o maniera foarte delicata cu broderii din argint.

christian-dior14.jpg
christian-dior15.jpg
christian-dior16.jpg
christian-dior17.jpg
christian-dior18.jpg
christian-dior19.jpg
 


Colectia a fost importanta mai mult din punct de vedere contextual decat datorita tinutelor. Totusi, a meritat toate aplauzele deoarece colectia Dior pentru sezonul toamna-iarna 2011/2012 a demonstrat publicului ca si in lipsa principalului designer al casei Dior, in spatele prezentarii de moda s-a aflat o intreaga echipa, care a incheiat o etapa din istoria casei de moda Dior si a deschis una noua, mai promitatoare.

christian-dior11.jpg
christian-dior20.jpg
christian-dior21.jpg
christian-dior22.jpg
christian-dior23.jpg
christian-dior24.jpg
christian-dior4.jpg
christian-dior5.jpg
christian-dior9.jpg
 

Te-ar putea interesa:
Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii