Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Colectia Givenchy Couture primavara 2012

Joi, 09 Februarie 2012
Colectia Givenchy Couture primavara 2012Colectia de primavara 2012 Givenchy pur si simplu ne-a validat vechea dorinta de a juca baschet intr-o rochie couture.

Riccardo Tisci a adus eleganta pe teren, prezentand look-uri inspirate in anii ’20 si ’30 ce aminteau de filmele clasice de science fiction.

Au fost nevoie de 350 de ore pentru a finaliza rochiile de matase brodate cu solzi de piele de crocodil, cu fermoare ce contureaza silueta si cu margele mate.


Tinutele au fost piese extraordinare, unicat, care cu siguranta vor aduce putina drama oricarui look pentru covorul rosu.

Colectia feminina, putin indrazneata, a fost uimitoare si abia asteptam sa vedem care vedeta va purta piesele in acest sezon.

Trenduri: cristale, paiete si detalii complexe cu margele, solzi de crocodil brodati pe tul de matase.
Culori: negru, alb si mocha.
Look de baza: rochia lunga, cu maneci lungi si solzi de crocodil.
Accesorii: cercei de nas si cercei supradimensionati.
Pot fi purtate de: Tilda Swinton, Evan Rachel Wood si Cate Blanchett.

Autor: Noemi Szoke
Sursa imagini: Hepta
1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg
7.jpg
8.jpg
9.jpg
 

Te-ar putea interesa:
  • Givenchy prezinta colectia de primavara-vara 2012

    Colectia de primavara-vara a lui Riccardo Tisci pentru casa de moda Givenchy este inspirata de misterioasa lume a creaturilor de pe fundul marii. Ca muze a avut femeile fascinante, cu o atitudine usor apatica, aflate pe malul marii in timpul unui rasarit de poveste.

  • Colectia Chanel Couture primavara 2012

    Karl Lagerfeld a alcatuit un echipaj de zbor extrem de chic in prezentarea colectiei sale Couture de primavara 2012. Aceasta colectie a modernizat si a adaugat eleganta uniformei vintage a insotitoarelor de zbor de altadata. Lagerfeld  si-a echipat modelele in aceleasi costume cu fuste pana la genunchi si invelisuri “dozate” cu detalii specifice excentricitatii sale.

  • Colectia Armani Prive Couture primavara 2012

    Giorgio Armani a trecut la verde, literalmente. Lansand la o parte impresia initiala, paleta deschide calea spre culorile vibrante ce inglobeaza orice nuanta de verde existenta.Insa daca te pierzi in culoare, vei pierde din vedere intreaga colectie.

  • Versace prezinta Colectia Couture de Primavara 2012

    Putem numi colectia couture de primavara revenirea la putere a femeii. Intoarcerea Donatellei Versace in programul couture de la Paris a fost facuta oficiala prin prima prezentare publica a colectiei Atelier Versace din ultimii 8 ani. Daca “prezentare” pare un termen modest nu ne-am putea insela mai mult: nimic nu este rezervat sau linistit cand vine vorba de constructia unui soclu de aur, un turn, pe al carui varf sunt pozitionate trupele de glamazoane echipate in rochii si costume stralucitoare. Colectia couture de primavara a fost un tablou care evoca epoca veche a Alta Moda, cand designerii italieni si-au prezentat rochiile pe Scarile Spaniole in Roma, sau poate a fost o fantezie fantastica. Singurul aspect modest a fost ca o parte a audientei a fost nevoita sa urmareasca spectacolul stand pe jos.

  • Valentino prezinta Colectia Couture de Primavara 2012

    Picturile criptice suprarealiste ale artistului belgian Paul Delvaux, de la mijlocul secolului 20: un grup de femei tinere in rochii de seara pale care se indeparteaza de privitor, portretele Mariei Antoaneta de pe vremea cand era o tanara printesa austriaca, imaginile din filmul opulent al MGM din 1938 care a distribuit-o pe Norma Shearer in versiunea matura a Reginei bolnave si fotografiile misterioase ale lui Deborah Turbevilles s-au numarat printre sursele de inspiratie poetice ale designerilor talentati de la Valentino, Maria Grazia Chiuri si Pier Paolo Piccioli, pentru crearea acestei colectii rafinate.Usoare ca fulgul, prezentate pe manechine palide si slabe, creatiile din colectia couture de primavara au facut referinta si la unele dintre hainele mai romantice ale lui Valentino din 1970, in special datorita folosirii organzei, deseori acoperita sau umbrita de dantela.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii