Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Colectia Hermes pentru toamna 2008

Marti, 11 Martie 2008
Colectia Hermes pentru toamna 2008Casa de moda Hermes propune, pentru toamna 2008, o colectie fermecatoare, dominata de nuantele pamantului.

Tonurile calde, maron, visiniu, verde, dar si negru si gri, si combinatiile de materiale au adus pe scena creatii remarcabile, feminine, in general office.

Tinutele, potrivite zilelor si serilor reci ale toamnei, sunt completate de accesorii simple, in aceleasi tonuri placute - genti mari, curele rafinate, manusi lungi, elegante, fulare cuprinzatoare si caciulite delicate.

Colectia Hermes pentru toamna 2008 Pielea si pielea intoarsa, mohairul si lana, dar si stofa creaza, la Hermes, vestimentatii diverse - rochii scurte, pantaloni drepti, cu talia inalta, sacouri potrivite atat la job cat si la shopping.

Tinute usoare, de un bun simt evident, linii rafinate si delicate - aceasta este definitia colectiei pentru sezonul rece recomandata de designerii de la Hermes.






Colectia Hermes pentru toamna 2008Colectia Hermes pentru toamna 2008

Colectia Hermes pentru toamna 2008Colectia Hermes pentru toamna 2008

Colectia Hermes pentru toamna 2008Colectia Hermes pentru toamna 2008

Colectia Hermes pentru toamna 2008Colectia Hermes pentru toamna 2008


Bianca Predut



Te-ar putea interesa:
  • Colectia Chloe pentru toamna 2008

    Toamna 2008 vine vesela si plina de culoare, daca dam crezare creatiilor lui Paulo Melim Andersson pentru casa de moda Chloe.

  • Hermes prezinta colectia de primavara-vara 2012

    Colectia de primavara-vara 2012 Hermes prezinta tema vacantelor exotice, atat de iubite de casa de moda. Designer-ul Cristophe Lemaire s-a lasat influentat de farmecul zonei Mediteraneene si de carisma Marocului.

  • Balenciaga, colectia toamna - iarna 2008

    La celebrul eveniment Paris Fashion Week ce se desfasoara in perioada 24 februarie - 2 martie, Casa de moda Balenciaga si-a prezentat noua colectie pentru toamna - iarna 2008, care are o tenta masculina.

  • Colectia toamna-iarna 2007-2008, NICHI

    Sezonul toamna-iarna 2007-2008, se anunta a fi unul retro, care sa puna in evidenta feminitatea si eleganta. Designerul Cristina Nichita, de la Casa de moda Nichi, a creat o colectie retro, in stilul anilor '40, care este dedicata femeii moderne, elegante si stilate.

  • Springfield - Colectia toamna-iarna 2008-2009

    Cea mai recenta colectie de toamna-iarna 2008-2009 din partea Springfield a fost prezentata in cadrul evenimentului Style Up! din  complexul comercial Plaza Romania.

Mesaje (1) »
...
scris de katya, June 07, 2008

Wow colectia Hermes e superba!culorile pamantului asociate cu parul blond al modelelor mi se pare interesant.Coafura e una simpla... :)

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii