Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Colectia Levi's toamna/iarna 2012

Miercuri, 23 Noiembrie 2011
Colectia Levi's toamna/iarna 2012Odata cu noua colectie Levi’s pentru sezonul toamna/iarna 2012, care poate fi acum gasita si in magazinele din Romania, Levi Strauss&Co lanseaza Levi’s Curve ID si reinventeaza modul in care iti achizitionezi jeansii.

Noul concept pune in valoare formele femeilor prin crearea a 4 noi masuri distincte care se identifica cu diferite tipuri de conformatii: Slight, Demi, Bold si Supreme. It’s about shape, not size!



O alta noutate de la Levi’s este campania de responsabilitate sociala prin care tuturor produselor din noua colectie le-au fost atasate etichete care incurajeaza clientii sa spele mai rar hainele, de preferinta cu apa rece, iar atunci cand nu le mai poarta, sa le doneze.

Aceasta campanie a fost creata in urma unui studiu care a relevat ca 58% din energie si 45% din apa utilizata in timpul vietii unui produs, sunt consumate dupa ce produsul intra in posesia clientilor.
1.jpg
10.jpg
11.jpg
12.jpg
13.jpg
14.jpg
15.jpg
16.jpg
17.jpg
19.jpg
2.jpg
20.jpg
21.jpg
22.jpg
23.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg
7.jpg
8.jpg
9.jpg
 

Te-ar putea interesa:
  • Levi's Colectia toamna-iarna 2008-2009

    In cadrul prezentarii de moda Style Up! din Plaza Romania, brand-ul Levi's si-a prezentat cea mai recenta colectie dedicata sezonului rece din acest an.

  • Colectia Ash, Toamna-Iarna 2012-2013

    Colectia Ash pentru sezonul toamna-iarna 2012-2013 readuce in prim-plan accesoriile cu influente din cultura mexicana, pastrand accentele glam rock, definitorii pentru marca. Incaltamintea ASH ramane si in acest sezon un must have pentru femeile care isi doresc sa se  adapteze diverselor variante ale stilului urban si sa obtina o imagine distinctiva in orice circumstanta.

  • Colectia Chanel Toamna/Iarna 2012/2013

    Bucati uriase de cristal ieseau din podea si tot podiumul era presarat cu o pudra stralucitoare de parca o mina de pietre pretioase explodase sub Grand Palais. Un film cu Karl Lagerfeld in rolul unui Superman al modei ar fi o metafora potrivita, in timp ce Chanel ar fi, fara doar si poate, salvatoarea intregii industrii de fashion.

  • Colectia Dior: toamna-iarna 2011/2012

    O atmosfera obscura si negativa s-a resimtit pe parcursul prezentarii colectiei Dior pentru sezonul toamna-iarna 2011/2012.

  • Doo.Ri prezinta Colectia de Toamna-Iarna 2012/2013

    Inspirata din poezia dansatorilor Butoh, colectia de toamna-iarna 2012/2013 semnata Doo.Ri a avut o defilare atipica, intr-o maniera artistica, extrem de stilizata.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii