Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Colectia Stella McCartney toamna-iarna 2011/2012

Luni, 19 Septembrie 2011
Colectia Stella McCartney toamna-iarna 2011/2012
Sursa foto: Hepta
Siluetele inspirate din mijlocul secolului XX au fost regandite si reinterpretate, conferindu-li-se un aspect modern de catre designerul britanic, in aceasta noua colectie semnata Stella McCartney pentru sezonul toamna-iarna 2011/2012.

Sensibilitatea designerului britanic si-a facut simtita prezenta si asupra aceste colectii alcatuita din tinute simple si feminine, care puneau in valoare formele voluminoase ale manechinelor.

Colectia
a fost alcatuita din rochii cu maneci rotunde, in nuante de navy sau negru, precum si jachete in stilul specific Stellei McCartney.
Volumele au fost redate prin jachete de nuante deschise.

Apoi, colectia semnata Stella McCartney a luat o turnura spre imprimeuri aurii si argintii, care semanau cu un satin lichid si sifonat de la distanta, textura ce a dat un plus de gratie rochiilor si s-a potrivit de minute cu costumele alcatuite din sacouri si pantaloni.

stella-mccartney1.jpg
stella-mccartney2.jpg
stella-mccartney3.jpg
stella-mccartney4.jpg
stella-mccartney5.jpg
stella-mccartney6.jpg
 


Trecerea de la zi la seara a fost evidenta in momentul in care pe podium si-au facut aparitia rochii de cocktail din catifea de o nuanta de albastru inchis, precum si rochii intr-o combinatie alb negru sau cu imprimeuri cu buline sau aplicatii texturale de buline.

Rochii cu crapaturi erau acoperite de dantela in zonele in care pielea era vizibila, conferind siluetei un aspect foarte seducator.

stella-mccartney10.jpg
stella-mccartney11.jpg
stella-mccartney12.jpg
stella-mccartney13.jpg
stella-mccartney14.jpg
stella-mccartney15.jpg
stella-mccartney16.jpg
stella-mccartney17.jpg
stella-mccartney18.jpg
stella-mccartney7.jpg
stella-mccartney8.jpg
stella-mccartney9.jpg
 





Te-ar putea interesa:
  • Stella McCartney, colectia toamna - iarna 2008

    Cea de-a cincea zi a Paris Fashion Week a fost deschisa de prezentarea celebrei creatoare Stella McCartney. Colectia propusa pentru toamna - iarna 2008 este alcatuita din tonuri inchise (gri, bej, negru), dar si nuante de albastru electric. 

  • Stella McCartney prezinta colectia de primavara 2012

    “Vara!”, acesta este cuvantul pe care l-a folosit Stella McCartney pentru a-si descrie colectia de primavara lejera si nonsalanta, “si o celebrare a energiei si sportului”.McCartney este designerul oficial al echipei olimpice britanice pentru evenimentul din 2012, fapt ce ar putea explica elementele atletice strecurate in creatiile ei, inclusiv materialele perforate inserate in rochiile crep si tricourile polo supradimensionate si jachetele bomber. Tonalitatea colectiei de primavara a fost rafinamentul fara efort.

  • Colectia Dior: toamna-iarna 2011/2012

    O atmosfera obscura si negativa s-a resimtit pe parcursul prezentarii colectiei Dior pentru sezonul toamna-iarna 2011/2012.

  • Colectia de Lenjerie “Stella” de la Stella McCartney

    Din cand in cand avem nevoie sa purtam ceva provocator pe sub haine. Stella McCartney a lansat recent colectia de lenjerie “Stella”. Ademenitoare si cu taieturi perfecte care evidentiaza formele, o sa fiti uimite de imagine. In diferite culori indraznete ca albastru electric, cu imprimeuri sau cu dantela, noile creatii ale acesteia au un stil seductiv.

  • Rick Owens, colectia de toamna-iarna 2011/2012

    Colectia de toamna-iarna ce ii apartine lui Rick Owens este considerata, daca nu cea mai buna, cu siguranta cea mai eleganta dintre colectiile sale de pana acum.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii