Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Costume de baie in vara 2007

Marti, 03 Iulie 2007

Costume de baie in vara 2007Este vara...Vremea concediului este aproape si ca de obicei, doresti sa ai costumul de baie potrivit siluetei tale...Ce ai de facut? Nimic mai simplu. Primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa afli ce se poarta in vara asta, si nu in ultimul rand sa tii cont de cateva sfaturi in alegerea costumului de baie. Vara asta se poarta siluetele zvelte, dar nu intra in panica daca corpul tau este "dotat" de la natura cu "forme generoase". Daca gasesti costumul de baie perfect vei fi la fel de atragatoare ca si o femeie atletica.

 

 

Costume de baie in vara 2007

Sfaturi:
- daca ai bustul mic opteaza pentru sutienul triunghi sau cel care se prinde cu siret dupa gat. Iluzia optica va fi de partea ta...Daca vrei sa fii la moda in vara asta opteaza pentru un costum de baie colorat sau inflorat...
Daca esti o persoana nonconformista poti alege o bustiera cu imprimeuri florale si vei fi remarcata de toti cei care te vor vedea.
- daca silueta ta este lipsita de rotunjimi (dreapta) opteaza pentru costumele de baie din doua piese. Culorile trendy in aceasta vara sunt roz, verde, portocaliu, albastru, rosu si chiar negru. Costumele de baie tip chilot boxer si cele cu detalii (fundite, sireturi, volanase), sunt cele care te avantajeaza cel mai bine, creand iluzia unor rotunjimi frumoase.
- ai burtica si nu stii cum poti sa o ascunzi? Alege costumele de baie intregi din lycra sau neopren. Acestea nu numai ca iti vor crea o tinuta atletica, ci si foarte sexy. Burtica nici nu va mai fi observata! Modelele potrivite sunt cele cu imprimeuri si linii verticale...Nu uita ca vara asta este permisiva si poti purta aproape orice..Singura conditie: sa te avantajeze si sa te simti relaxata in orice costum de baie pe care l-ai ales.  
- soldurile late pot fi estompate printr-un costum de baie din doua piese: partea de sus foarte colorata, iar partea de jos sa fie de culoare inchisa. Nu sunt indicate costumele de baie avand chilot tanga sau boxer. Recomandarea stilistului este un pareo, care iti va da o nota de eleganta si un stil aparte.

Costume de baie in vara 2007Costume de baie in vara 2007Costume de baie in vara 2007Costume de baie in vara 2007Costume de baie in vara 2007Costume de baie in vara 2007

Te-ar putea interesa:
  • Costume de baie pentru vara 2009

    Suntem in toiul verii si chiar daca inca mai suntem prinse de joburi sau admiterea la facultate, adevarul este ca ne sta capul numai la vacanta.

  • Costume de baie intregi pentru vara 2008

    Marile case de moda au decretat - 2008 este, cu siguranta, anul costumelor de baie intregi! In consecinta, designerii cu renume de la Ben de Lisi, La Perla, Iceberg, Gucci, Celine, Luca Luca, Milly, Christian Dior sau Chanel s-au pus serios pe treaba si au realizat colectii impresionante dedicate regelui plajelor.

  • Victoria`s Secret - Costume de baie Victoria's Secret pentru vara

    Casa de moda Victoria's Secret si-a lansat noua linie vestimentara de costume de baie pentru vara. Conform site-ului www.victoriassecret.com in aceasta vara se vor purta costume de baie clasice, cu un design modernist si foarte colorat. Costume de baie pentru vara 2009

  • 5 Costume de Baie Retro

    Esti adepta feminismului? Volanele, fundele, bulinele si florile sunt preferatele tale si alegi mereu siluete dragute precum costumele de baie cu fusta sau intregi cu influente retro? Accesoriile tale preferate sunt bentitele late, posetele de paie si espadrilele cu platforme? Atunci vei adora propunerile noastre de costume de baie retro! Urmareste-le mai jos si inspira-te!

  • Costume de baie intregi

    A venit vara si ne gandim deja la concediu, la mare, la soare, la multa odihna si relaxare. Pentru ca vacanta ta sa fie de vis, "inarmeaza-te" cu cele mai bune si eficiente lotiuni de plaja (cu un factor de protectie ridicat) si cu unul sau doua costume de baie, in nuante viu colorate! 

Mesaje (11) »
...
scris de mari, July 11, 2007

super cool

...
scris de ale, July 12, 2007

misto... :P

...
scris de ramona, July 15, 2007

nice :) mai ales acela cu buline 8)

...
scris de gygy, July 16, 2007

sunt cele mai frumoase costume de baie pe care le-am vazut postate vreodata pe un site...Bv stilfeminin! :o :o :o :o O sa incerc sa imi gasesc si eu un costum de baie cu buline ca cel din imagine...e super cool:*:*:*

...
scris de deu, July 24, 2007

:)javascript:void(0); Smiley :D ;D >:( :( :o 8) :P :-/ SUPER TARE

...
scris de weeee, July 31, 2007

BRAVOOOOOOOOOOOOO :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

...
scris de yoana, August 02, 2007

ala roz imi vine sa l pap e super sweet!!! :)

...
scris de ralu, August 23, 2007

astea da costume misto

...
scris de OTILIA SUPER TARI O SA IMI IAU SI EU UNUL DACA GASESC .SUNT SUPER COOL CEL CU BULINE SI CEL ROZ, March 22, 2008

:P SUPER TARI O SA IMI IAU SI EU UNUL DACA GASESC .SUNT SUPER COOL CEL CU BULINE SI CEL ROZ

...
scris de emogirl, April 29, 2008

faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaain

...
scris de deiutza, June 19, 2008

mie nu mis bune k am sanii mai mari


Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii