Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Costume de baie pentru 2011

Joi, 12 Mai 2011

Costume de baie pentru 2011Iata care sunt cele mai importante tendinte in moda in ceea ce priveste costumele de baie.



A venit caldura, iar gandul ne zboara spre concediu si zile insorite pe plaja. Cand vine vorba de plaja insa nu putem uita sa fim la moda, haideti sa vedem asadar ce se poarta in materie de costume de baie .

1. Costume de baie negre, cu decupaje


Costumele de baie
negre, dintr-o singura piesa si decupte in forme cat mai interesante sunt foarte la moda in acest an. Inspira-te din colectiile Agent Provocateur sau Stella McCartney atunci cand mergi la cumparaturi.

1 La Perla, 2 Stella McCartney, 3 Agent Provocateur, 4 Shimmi

2. Costume de baie neon


Din moment ce neon este cuvantul anului, nici costumele de baie nu fac exceptie. Poarta culori cat mai vii si luminoase, vei arata grozav si vei atrage toate privirile!

1 Zimmermann, 2 Matthew Williamson Escape, 3 Melissa Odabash, 4 Shimmi

3. Costume de baie flower-power


O alta tendinta a verii 2011 este reprezentata de imprimeurile florale. Descopera hipioata din tine si poarta aceste superbe costume de baie inflorate. Fie ca sunt din doua piese sau una, acestea arata incredibil!

1 Jessica Allen, 2 Zimmermann, 3 Seventh Wonderland, 4 Rosa Cha

4. Imprime-uri abstracte


Imprime-urile geometrice sunt superbe si te avantajeaza pentru ca anumite modele pot sa te faca sa pari mai slaba. Inspira-te din colectiile Emilio Pucci si fii stralucitoare chiar si pe plaja. Poti cauta si alte tipuri de imprime-uri abstracte precum cele din colectia La Perla

1,3,4 Emilio Pucci, 2 La Perla

5. Costumele de baie animal print


Animal printul a revenit spectaculos in acest an, asa ca nu evita nici costumele de baie cu imprime-uri tip leopard sau tigru. Poti cauta si modele colorate, arata excelent!

1, 4 Tara Matthews, 2 Diane Von Furstenberg, 3 Just Cavalli
 

6. Costume de baie dantelate


Dantela este un alt trend care a revenit spectaculos in 2011, iar acum se poarta si costume de baie dantelate! Fii atenta insa la model, altfel costumul tau de baie poate fi confundat cu o piesa de lenjerie intima.

1 Norma Kamali, 2 Catherine Malandrino, 3 Jessika Allen

costume-de-baie-animal-print.JPG
costume-de-baie-dantela.JPG
costume-de-baie-decupaje.JPG
costume-de-baie-flori.JPG
costume-de-baie-imprimeuri.JPG
costume-de-baie-neon.JPG
 






Te-ar putea interesa:
  • Costume de baie pentru vara 2009

    Suntem in toiul verii si chiar daca inca mai suntem prinse de joburi sau admiterea la facultate, adevarul este ca ne sta capul numai la vacanta.

  • Costume de baie intregi pentru vara 2008

    Marile case de moda au decretat - 2008 este, cu siguranta, anul costumelor de baie intregi! In consecinta, designerii cu renume de la Ben de Lisi, La Perla, Iceberg, Gucci, Celine, Luca Luca, Milly, Christian Dior sau Chanel s-au pus serios pe treaba si au realizat colectii impresionante dedicate regelui plajelor.

  • Modelul Daisy Lowe, designer pentru linia de costume de baie Peacocks

    Modelul Daisy Lowe va realiza designul unei colectii de costume de baie pentru brandul Peacocks, sezonul de primavara - vara 2011.

  • 5 Costume de Baie boho

    Daca esti adepta stilului eclectic si ai un spirit liber, daca iti plac imprimeurile vii si formele cool inseamna ca te potrivesti perfect in stilul boho.

  • 5 Costume de Baie indraznete

    Iti place sa-ti asumi riscuri, sa fii indrazneata cand vine vorba de look-ul tau de plaja? Iti plac decupajele si siluetele sexy si iti place sa te joci cu culorile vii, imprimeurile originale si materialele minuscule? Pentru tine mersul la plaja inseamna distractie!

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii