Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Costume de baie pentru vara 2009

Marti, 30 Iunie 2009
Costume de baie pentru vara 2009Suntem in toiul verii si chiar daca inca mai suntem prinse de joburi sau admiterea la facultate, adevarul este ca ne sta capul numai la vacanta.

Si vara pare incompleta fara o vacanta la malul marii, iar fiecare astfel de calatorie presupune anumite pregatiri.

Costumul de baie, desi este unul dintre cele mai mici articole vestimentare, este extrem de important. Poate ca tocmai din cauza dimensiunilor sale. Nu este de mirare astfel ca una dintre cele mai cautate achizitii sezoniere este tocmai buclucasul costum de baie.

Victoria's Secret este recunoscut drept unul dintre cele mai puternice brand-uri in materie de costume de baie si in fiecare sezon salivam mai ceva ca niste masculi la prezentarile noilor colectii si la defilarile ingerilor.

Ca in fiecare vara, si anul acesta Victoria's Secret are o linie de costume de baie unul si unul. Ceea ce se remarca in acest sezon sunt imprimeurile foarte colorate si vesele. Print-urile de inspiratie africana sunt cel mai des intalnite in vara anului 2009, alaturi de animal print-urile in tonuri de maro si negru cu alb sau crem.

Albastrul este o alta culoare hit a sezonului. Pornind de la tonuri deschise de blue si ajungand pana la nuante puternice de turcoaz si albastru marin, cu un costum intr-o astfel de culoare vei merge la sigur.

Detaliile costumelor de baie Victoria's Secret nu se opresc la imprimeuri. Atat slipul cat si sutienul pot avea catarame din metal, lemn sau sidef. Alaturi de aplicatiile din paiete, puteti opta si pentru un material incretit sau un model cu franjuri.

Cert este ca aveti de unde alege. Stilfeminin.ro va pune la dispozitie o selectie dintre modelele Victoria's Secret, iar pentru colectiile complete ale celebrului brand, site-ul acestuia va sta la dispozitie.


Andreea - Ina Gartoi


a1.jpg
a2.jpg
a3.jpg
a4.jpg
a5.jpg
a6.jpg
a7.jpg
b1.jpg
b2.jpg
b3.jpg
b4.jpg
b5.jpg
b6.jpg
b7.jpg
c1.jpg
c2.jpg
c3.jpg
c4.jpg
c5.jpg
c6.jpg
c7.jpg
c8.jpg
c9.jpg
 

Te-ar putea interesa:
  • Costume de baie intregi pentru vara 2008

    Marile case de moda au decretat - 2008 este, cu siguranta, anul costumelor de baie intregi! In consecinta, designerii cu renume de la Ben de Lisi, La Perla, Iceberg, Gucci, Celine, Luca Luca, Milly, Christian Dior sau Chanel s-au pus serios pe treaba si au realizat colectii impresionante dedicate regelui plajelor.

  • Costume de baie in vara 2007

    Este vara...Vremea concediului este aproape si ca de obicei, doresti sa ai costumul de baie potrivit siluetei tale...Ce ai de facut? Nimic mai simplu. Primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa afli ce se poarta in vara asta, si nu in ultimul rand sa tii cont de cateva sfaturi in alegerea costumului de baie. Vara asta se poarta siluetele zvelte, dar nu intra in panica daca corpul tau este "dotat" de la natura cu "forme generoase". Daca gasesti costumul de baie perfect vei fi la fel de atragatoare ca si o femeie atletica.

  • Costume de baie pentru 2011

    Iata care sunt cele mai importante tendinte in moda in ceea ce priveste costumele de baie.

  • Victoria`s Secret - Costume de baie Victoria's Secret pentru vara

    Casa de moda Victoria's Secret si-a lansat noua linie vestimentara de costume de baie pentru vara. Conform site-ului www.victoriassecret.com in aceasta vara se vor purta costume de baie clasice, cu un design modernist si foarte colorat. Costume de baie pentru vara 2009

  • Modelul Daisy Lowe, designer pentru linia de costume de baie Peacocks

    Modelul Daisy Lowe va realiza designul unei colectii de costume de baie pentru brandul Peacocks, sezonul de primavara - vara 2011.

Mesaje (5) »
...
scris de olishh, August 08, 2009

buna ziua. in ultimul timp mam interesat de creatiile doamnei zina dumitrescu. as vrea sa primesc pe e-mail cateva fotografii cu operele sale de arta. va multumesc

...
scris de eu001, November 29, 2009

Vreau si eu sa gasesc pe cineva care poate face comenzi de pe site`ul Victoria`s Secret

...
scris de vizitator, January 03, 2010

super misto

...
scris de danalito, January 04, 2010

da as vrea si eu

...
scris de vizitator, February 14, 2010

pai...cum se capata un costum dintre acestea afisate?

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii