Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Culoarea rochiei de mireasa - tendinte 2009-2010

Vineri, 04 Septembrie 2009
Culoarea rochiei de mireasa - tendinte 2009-2010V-ati gandit vreodata sa va achizitionati rochia de mireasa de o alta culoare in afara de traditionalul alb? Acest trend va fi foarte popular atat pentru miresele 2009, cat si pentru miresele 2010 (dupa spusele designerilor de rochii de mireasa), conform unei explicatii simple: majoritatea mireselor isi doresc sa fie unice, iar acest lucru se poate face cu ajutorul unui design, material sau culori neobisnuite.

O rochie de mireasa colorata sau alba, cu insertii de material de diferite nuante poate fi o varianta ideala pentru o mireasa care isi doreste sa-si impresioneze invitatii. Insa mare atentie: o culoare nepotrivita ar putea strica foarte usor aspectul intregii rochii.

Designerii ne propun cateva sfaturi pentru miresele care isi aleg rochii colorate:

* Fiti sigure ca nuanta rochiei de mireasa se potriveste perfect cu culoarea parului si cu tenul. Unele culori va pot face prea palida.

* Orientati-va dupa specificul nuntii: daca vreti o nunta cu aspect mai solemn, atunci nu se merita sa imbracati o rochie colorata.

* Odata ce ati ales culoarea rochiei, aveti grija ca vestimentatia sotului si imbracamintea nasilor sa se potriveasca culorii rochiei dumneavoastra.

* Cele mai raspandite culori pentru rochiile de mireasa, prezentate in diverse publicatii de profil, sunt rochiile roz, rosii si negre, iar in afara acestora, se regasesc si culorile albastru, verde, argintiu si auriu. Daca cautam mai mult, putem gasi rochii cu culori mai exotice, cum ar fi bronz sau culoarea cafelei cu lapte.

* Rochiile albe, pe care sunt imprimate diferite nuante, se potrivesc cel mai mult mireselor care nu pot renunta la rochia traditionala alba, dar isi doresc sa aiba ceva special in stilul lor.

* O alta varianta ar fi rochia de mireasa infrumusetata cu margelute, cu broderii sau dantele de diferite culori.

* Unele rochii au insertii, gulere sau zale colorate. La alte rochii sunt folosite panglici sau brauri de diverse culori.

* Cele mai populare combinatii de culori pentru rochiile de mireasa sunt alb-rosu, alb-negru si alb in concordanta cu albastrul marii.

Daca ati hotarat sa imbracati o rochie de mireasa colorata, nu ezitati sa va alegeti modelul care vi se potriveste cel mai mult, insa sa aveti grija la toate detaliile legate de aceasta alegere.

Mai jos aveti la dispozitie o galerie foto formata din rochii de mireasa colorate ale unor designeri renumiti. Ele pot fi o sursa de inspiratie in alegerea rochiei purtata in cea mai importanta zi din viata oricarei femei.


Stela Irizan



alexis.gif
alexis_1.gif
carolina_herrera.gif
carolina_herrera_2010.gif
jenua.gif
marchesa.gif
morgane.gif
piccione.gif
piccione_2009_2.gif
piccione_3.gif
pronuptia.gif
sacha.gif
sacha_novia.gif
 






Te-ar putea interesa:
  • Rochie - Sufletul rochiei de mireasa

    Visezi la ea de cand erai doar o copila, ai vazut-o in mintea ta in cele mai mici detalii, te-ai imaginat pasind spre altar la bratul celui visat – dar numai in rochia visurilor tale! Ai cautat-o in zeci de magazine si ai terorizat pe toata lumea cu obsesia ta. Intr-un final, ai gasit-o. Si e a ta!

  • Pantofi de mireasa 2009- 2010

    Alegerea pantofilor de nunta poate deveni o adevarata problema pentru unele dintre noi, deoarece ei trebuie pe de o parte sa se asorteze cu rochia, iar pe de alta parte sa fie comozi.

  • Coafuri de mireasa 2009 - 2010

    Daca momentul cel mare se apropie si inca nu te-ai hotarat cum sa iti aranjezi parul, iti propun cateva coafuri atat pentru mirese, cat si pentru domnisoarele de onoare.

  • Genti - tendinte toamna - iarna 2009-2010

    Gentile sunt accesoriile pe care o femeie le inlocuieste mereu, oricate modele ar avea, deoarece o geanta de calitate te scoate din anonimat.

  • Rochii de mireasa Yolan Cris - colectiile 2009-2010

    Yolan Cris este o casa de moda catalana care a fost deschisa datorita entuziasmului si dorintei de a crea frumos, a trei oameni care acum isi pun la dispozitie timpul si sufletul pentru ca acest proiect sa mearga. Mercedes Alvares are foarta multa experienta in domeniul rochiilor de mireasa, Yolanda Perez se ocupa de design, iar Cristina Perez conduce compania.

Mesaje (6) »
...
scris de nastea, September 12, 2009

poate va suna putin demodat ceea ce voi scrie,dar in viziunea mea rochia de mireasa ar trebui sa fie alba sau cel putin de o culoare ft fina si deschisa.

...
scris de me, September 12, 2009

asa este, traditionalul alb n-o sa dispara niciodata, insa sunt si destule persoane care prefera ceva diferit, netraditional, ceva cu care sa capteze atentia invitatilor...:) e alegerea fiecaruia....

...
scris de Andreea 27, September 20, 2009

Mireasa care nu e in alb,nu e mireasa...

...
scris de Irisssa, September 24, 2009

Sunt toate forte super. Nam cuvinte.....

...
scris de Irisssa, September 24, 2009

Sincer sa zic miar placea sa am o rochie rosie la nunta mea....

...
scris de pasqualine, April 23, 2010

rochia nr. 10 am avut-o eu la nunta mea, doar culoarea a fost diferita, eu am preferat albul

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii