Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

DKNY prezinta Colectia de Toamna-Iarna 2012/2013

Luni, 30 Aprilie 2012
DKNY prezinta Colectia de Toamna-Iarna 2012/2013Donna Karan a ales ca in colectia de toamna-iarna 2012/2013 DKNY sa domine negrul. Negru in blana, in piele, chiffon si lana.

Designer-ului DKNY ii face placere sa se joace cu contrastele, adaugand blana masiva si maneci din piele jachetelor cu croi barbatesc.

Siluetele sunt accentuate dramatic de centuri obi. Pe langa negru, Donna a oferit si accente puternice de culoare si imprimeuri, contrastele fiind din nou tactica de baza a designer-ului DKNY.

Fustele si rochiile de zi sunt mini, rochiile de seara sunt lungi pana in pamant, pantalonii sunt croiti la diferite lungimi iar paltoanele sunt lungi pana la nivelul genunchilor.

Materialele din colectia de toamna-iarna utilizate de casa de moda consta in piele, piele de crocodil, jerse, lana, chiffon, matase si alte materiale stretch.

Venind vorba de culorile sezonului urmator, pe langa negru, casa de moda prezinta si nuante pale de gri, bleumarin, cobalt, fuchsia si rosu.

Ca si accesorii de toamna, Donna Karan a preferat gentile din piele, genti plic, botine cu platforme inalte, colanti negri purtati cu pantofi rosii si centuri late.

Colectia de toamna-iarna 2012/2013 semnata DKNY aduce noile tendinte pentru sezonul rece de care, din fericire, suntem departe. Insa suntem cu totii de acord ca nu strica sa fim cu un pas inainte, nu-i asa?

Autor: Patricia Ter
Sursa foto: Hepta

1.jpg
10.jpg
11.jpg
12.jpg
13.jpg
14.jpg
15.jpg
16.jpg
17.jpg
18.jpg
19.jpg
2.jpg
20.jpg
21.jpg
22.jpg
23.jpg
24.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg
7.jpg
8.jpg
9.jpg
 



Te-ar putea interesa:
Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii