Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Dolce & Gabbana: colectia de genti pentru sezonul toamna-iarna 2011/2012

Joi, 06 Octombrie 2011
Dolce & Gabbana: colectia de genti pentru sezonul toamna-iarna 2011/2012
Sursa foto: Hepta
Renunta la tinutele tale anoste si adopta pentru acest sezon un look care va atrage toate privirile. Gentile din colectia Dolce & Gabbana pentru sezonul toamna-iarna 2011/2012 te vor ajuta sa dai un plus de glamour tinutelor tale.

Reinnoieste-ti colectia de accesorii cu cateva articole care ies in evidenta.

Gentile Dolce & Gabbana pentru sezonul toamna-iarna 2011/2012 au fost gandite in spiritul glamour al vremurilor trecute, pentru a le oferi tuturor iubitoarelor de moda sansa de a iesi din tipare.

Nu este nevoie sa te limitezi la nuante neutre sau la plicuri plate in momentul in care iti alcatuiesti o tinuta casual sau de petrecere. Alege una dintre aceste genti sic si da o nota sofisticata look-ului tau.

Accesoriile cu animal print sunt cele mai cautate in acest sezon. Alege genti decorate cu imprimeuri in forma de zebra sau leopard. Aceste accesorii ultra-sofisticate pot da o alura moderna stilului tau caracteristic. Este timpul sa dai frau liber ideilor tale creative.

dolce-gabbana1.jpg
dolce-gabbana2.jpg
dolce-gabbana4.jpg
 


Cele mai tari genti Dolce & Gabbana pentru sezonul toamna-iarna 2011/2012 necesita atitudine si carisma. Prin urmare, asigura-te ca detii toate aceste calitati pentru a-ti pune in evidenta sex-appeal-ul.

Etaleaza preocuparea pentru stil si reinnoiesteti tinutele vestimentare. Fii in centrul atentiei si acapareaza toate privirile purtand o geanta din colectia Dolce & Gabbana decorata cu aplicatii din paiete.

Alege nuante care se potrivesc cu hainele din garderoba ta si care pot fi cu usurinta combinate cu tinutele pe care alegi sa le imbraci cu diverse ocazii.

De la nuante metalice la nuante mai delicate si calde, gentile din noua colectie Dolce & Gabbana au un impact coplesitor asupra privirilor tuturor.

dolce-gabbana3.jpg
dolce-gabbana5.jpg
dolce-gabbana6.jpg
dolce-gabbana7.jpg
dolce-gabbana8.jpg
dolce-gabbana9.jpg
 



Te-ar putea interesa:
Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii