Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Dolce & Gabbana: colectii de sezon toamna-iarna 2011/2012

Joi, 06 Octombrie 2011
Dolce & Gabbana: colectii de sezon toamna-iarna 2011/2012
Sursa foto: Hepta
Cei doi designeri au prezentat pentru colectia acestui sezon tema masculin vs. feminin, continuand cu acelasi stil de silueta baieteasca.

Masculin versus feminin a reprezentat o tema foarte puternica pentru acest sezon, iar prin noua colectie Dolce & Gabbana a capatat conotatii si mai proeminente si bine conturate.

Stelele au reprezentat leitmotivul colectiei, folosite fie ca forma pentru bijuterii, fie drept imprimeu pe costumele masculine sau pe rochiile din sifon.

Prima parte a colectiei a oferit mai mult tinute masculine, reprezentate prin sacouri oversized si pantaloni cu mansete, cea de-a doua parte s-a incadrat foarte bine in stilul specific Dolce & Gabbana .

La fel ca in sezoanele anterioare, lenjeria din matase a putut fi observata pe sub rochiile transparente, o dovada ca poti, in acelasi timp, sa ai o tinuta practica si seducatoare.

dolce-gabbana1.jpg
dolce-gabbana2.jpg
dolce-gabbana3.jpg
dolce-gabbana4.jpg
dolce-gabbana5.jpg
dolce-gabbana6.jpg
dolce-gabbana7.jpg
dolce-gabbana8.jpg
dolce-gabbana9.jpg
 


Dolce & Gabbana: colectii de sezon toamna-iarna 2011/2012
Sursa foto: Hepta
Colectia
realizata de catre Dolce & Gabbana sub semnatura brandului D&G vizeaza tinute de strada inspirate din anii `80 si `90, in culori puternice si indraznete, haine pe corp, tricotaje oversized si fuste imense din pene.
 
Tinutele de strada din anii 1980 si 1990 reprezinta prima imagine care iti vine in minte in momentul in care vezi colectia D&G pentru sezonul toamna-iarna 2011/2012.

Pastrand acelasi spirit tineresc emblematic pentru D&G, prezentarea de moda a inceput cu o serie de tricotaje in culori neon si cu imprimeuri, sub forma de fractii si de litere ale alfabetului.

In continuare, a urmat tot o abordare a stilului urban, prin sacouri oversized incluse in tinute alcatuite din piese vestimentare suprapuse.

Spre deosebire de alte colectii D&G din trecut, colectia nu a dezamagit nici in ceea ce priveste accesoriile.

Pantofii au fost prezentati sub forma de tenisi cu platforme, iar bijuteriile au fost prevazute cu pandantive din plastic in forma de litere.

d-g1.jpg
d-g2.jpg
d-g3.jpg
d-g4.jpg
d-g5.jpg
d-g6.jpg
d-g7.jpg
d-g8.jpg
d-g9.jpg
 





Te-ar putea interesa:
Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii