Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Dolce & Gabbana – primavara/vara 2011

Marti, 21 Iunie 2011
Dolce & Gabbana – primavara/vara 2011Domenico Dolce si Stefano Gabbana celebreaza 25 de ani de activitate in industria modei.

Noua colectie propune rochii din sifon si dantela, de un alb imaculat care induce o stare de inocenta. La cealalta extrema, avem de-a face cu rochii animal print , imprimeuri de leopard sau imprimeuri florale, daca e sa ramanem in acelasi context al feminitatii si inocentei.

Colectiile semnate Dolce&Gabbana sunt destinate unei femei cu alura de lady, stilata, cu o feminitate atemporala, careia i se adauga un accent de urban chic. Noua colectie e predominata de texturi fine si culori unice.

Colectia a fost inspirata din cufarul cu zestre, in  care tinerele fete isi aduna cele mai pretioase si elegante haine si alte elemente. Intentia lor este de a avea adunate la un loc, toate resursele necesare spre a-si gasi sotul potrivit. In aceasta colectie, vei descoperi rochii baby-doll si rochii pana la genunchi, precum si fuste elegante, si costume complete care par absolut fascinante pe orice tip de silueta. O esenta super-glam le este conferita nuantelor pure de alb, iar cei doi designeri reusesc  sa insereze un aer de felina in viziunea inocenta si puritana.

Printurile de leopard si prezenta altor nuante precum negru sau rosu tulbura calmul si fragilitatea oferite de tinutele cu o tenta naturala, in nuante delicate. Totusi, Dolce&Gabbana reuseste sa insereze rochiile fabuloase si sexy cu imprimeuri de leopard in colectia aproape mono-cromatica si sa creeze un tot-unitar. Adauga in garderoba ta una dintre piesele vestimentare cu animal print asemanatoare celor pe care ti le propune Dolce&Gabbana.

Propunerea Dolce&Gabbana pentru sezonul urmator este un stil pentru opera fabulos, care ofera un loc privilegiat atat texturilor pline de gratie si costumelor, cat si celor mai salbatice si revolutionare aspecte. S-a folosit albul in intentia de a crea o colectie care radiaza perfectiunea imaculata si feminitatea. Vei avea ocazia sa descoperi rochii fabuloase care ajung pana la genunchi.

dolce-gabbana1.jpg
dolce-gabbana2.jpg
dolce-gabbana3.jpg
 


Albul este completat cu accesorii precum genti si pantofi in aceeasi culoare. Ornamentele si detaliile, liniile curate si suprapunerile de material transforma aceasta colectie intr-o reala atractie.

Imprimeurile florale
reprezinta un truc in plus al designerilor pentru a se asigura ca fanii brandului vor fi captivati de atmosfera infloritoare pe care colectia o radiaza. Vei explora efectul vizual al jachetelor cu imprimeuri, topuri, rochii, precum si alte accesorii precum pantofii. Indrazneste si fa o nota discordanta cu piese vestimentare in culori vibrante sau combina din cap pana in picioare, diferite tipuri de imprimeuri florale, inspirandu-te din noua colectie semnata Dolce&Gabbana pentru sezonul primavara-vara 2011.

dolce-gabbana1.jpg
dolce-gabbana2.jpg
dolce-gabbana3.jpg
dolce-gabbana4.jpg
dolce-gabbana5.jpg
dolce-gabbana6.jpg
 




Te-ar putea interesa:
Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii