Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Donna Karan prezinta colectia de primavara-vara 2012

Luni, 13 Februarie 2012
Donna Karan prezinta colectia de primavara-vara 2012Colectia de primavara-vara 2012 Donna Karan a fost inspirata din lucrarile de arta alb-negru ale artistului din Haiti, Philippe Dodar. Ca urmare avem o sumedenie de imprimeuri indraznete, unele sub forma de postere, folosite pe fustele maxi sau pe rochiile skinny.

Karan a folosit aceeasi grafica pentru a combina materiale negre, maro si ocru in realizarea costumelor de baie si a topurilor. Rochiile prezinta pliuri discrete ce evidentiaza silueta feminina, intreaga colectie fiind un omagiu al femeii puternice cu un stil bine conturat.

Lungimile regasite pe podiumul de moda variaza de la rochii mini, la rochii lungi pana la glezne sau fuste midi, pana la genunchi.

Materialele pentru colectia de primavara-vara folosite de Karan consta in bumbac, lana, matase, jerse, materiale sintetice stretch si bineinteles, printuri grafice.

Culorile recomandate de casa de moda pentru sezonul cald sunt in mod special culorile pamantului: nisipiu, sepia, ocru, maro, lut. Nuantele calde de oranj tangerine si galben sunt deliciul show-ului de moda, iar combinatia clasica alb-negru nu are cum sa lipseasca.

Accesoriile utilizate in colectia de primavara-vara Donna Karan, consta in coliere si bratari masive, din lemn sau plastic, sandale cu toc inalt si barete din piele si genti plic.

Casa de moda Donna Karan reuseste inca o data sa oglindeasca puterea designer-ului cu acelasi nume, prin creatiile senzuale prezentate si se descurca extraordinar, spunem noi!

Autor: Patricia Ter
Sursa foto: Hepta
dk1.jpg
dk10.jpg
dk11.jpg
dk12.jpg
dk13.jpg
dk14.jpg
dk15.jpg
dk16.jpg
dk17.jpg
dk18.jpg
dk19.jpg
dk2.jpg
dk20.jpg
dk21.jpg
dk3.jpg
dk4.jpg
dk5.jpg
dk6.jpg
dk7.jpg
dk8.jpg
dk9.jpg
 





Te-ar putea interesa:
Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii