Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

EP Prive 2010 - colectia toamna-iarna semnata Elena Perseil

Joi, 22 Aprilie 2010
EP Prive 2010 - colectia toamna-iarna semnata Elena PerseilElena Perseil si-a prezentat colectia de toamna - iarna 2010/2011 pe 20 aprilie, in clubul The Silver Church. Intitulata Whiteout,  aceasta este prima dintre colectiile prezentate sub noul brand EP Privé.

Colectia este conceputa pentru femeia independenta si plina de rafinament a zilelor noastre, cea care apreciaza in aceeasi masura atat confortul, cat si luxul. Piesele prezentate acopera toate registrele: casual, office si de cocktail / de seara.

Pentru tinutele casual, designerul mizeaza pe suprapuneri de volume fluide si lejere, realizate intr-o gama cromatica preponderent neutra. Acestea sunt contrapunctate de culorile tonice folosite pe portiuni restranse, precum rosul si fucsia. Materialele utilizate ne poarta intr-o calatorie tactila cuceritoare: de la confortul casmirului si luciul matasii pana la moliciunea drapajului si finetea bumbacului.

Pantalonii din velur sau stofa fluida de lana si topurile sport din bumbac se remarca prin detaliile pretioase de broderie, ce confera o nota de lux discret intregii colectii. Iar la capitolul fuste, designerul se joaca ingenios cu volumetriile si materialele, sporind farmecul aparte al colectiei.

Pentru tinutele office, Elena Perseil ne propune rochii din crepe de matase sau gabardina, cu imprimeuri sau modele in relief. Acestea se caracterizeaza printr-un stil urban relaxat, dar in acelasi timp extrem de feminin. Tinutele sunt evidentiate discret cu ajutorul florilor, fundelor si al curelelor de diverse marimi, in armonii cromatice temperate de alb, negru, gri, bej si roz pudrat.

Rochia - ca piesa dominanta a colectiei - este cel mai bine reliefata in registrul  de cocktail / seara. Materialele folosite sunt matasea, velurul si tricotul de matase, iar gama cromatica este restransa la alb si negru - in varianta mata sau cu accente metalizate. Drapajele sunt puse in prim-plan, iar broderiile si detaliile decorative capata un plus de pretiozitate, in combinatii pline de eleganta si fantezie.

Prezentata sub un nou brand, colectia de toamna - iarna semnata Elena Perseil ne invaluie prin acelasi chic generos - cu accente urban-glamour - care a devenit semnatura inconfundabila a creatoarei.


Andreea Peticaru


epprive_1.jpg
epprive_10.jpg
epprive_11.jpg
epprive_12.jpg
epprive_13.jpg
epprive_14.jpg
epprive_15.jpg
epprive_16.jpg
epprive_17.jpg
epprive_18.jpg
epprive_19.jpg
epprive_2.jpg
epprive_20.jpg
epprive_21.jpg
epprive_22.jpg
epprive_23.jpg
epprive_24.jpg
epprive_25.jpg
epprive_26.jpg
epprive_27.jpg
epprive_3.jpg
epprive_4.jpg
epprive_5.jpg
epprive_6.jpg
epprive_7.jpg
epprive_8.jpg
epprive_9.jpg
 

Copyright photo courtesy of: Elena Perseil


Te-ar putea interesa:
Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii