Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Elena Perseil - Relaxing Alowed - iarna 2010

Miercuri, 02 Septembrie 2009

 Elena Perseil - Relaxing Alowed - iarna 2010Creatoarea Elena Perseil si-a lansat colectia de toamna-iarna 2009-2010 in Romania dupa ce a fost prezentata la Paris in ianuarie si martie 2009. Colectia se intituleaza "Relaxing Alowed" si promoveaza ideea ca tinuta sofisticata si eleganta poate fi si lejera in acelasi timp.

Creatoarea imbina in vestimentatie elemente ultrafeminine cu motive mai dure, cu tenta rock, adunand in colectie influente din mai multe stiluri si culturi.

Daca ne uitam la umerii bufanti ridicati si gulerele unora dintre tinute observam fara indoiala influente din Renasterea Italiana. Acestea sunt completate de elemente romane, cum ar fi rochia lunga kaki, dreapta, prinsa doar cu o brosa in talie, la care se adauga imprimeuri de origine japoneza.

Mai intalnim influente din anii '20, concretizate prin prezenta ciucurilor si accentuarea liniei de sub sold cu volane sau esarfe legate.

Pielea si dantela nu lipsesc din aceasta colectie, trimitandu-ne cu gandul la vestimentatiile de budoar cu influente sadomasochiste, mai ales prin predominanta nonculorii negru.

Din punct de vedere cromatic, toamna si-a pus amprenta pe colectie, negru fiind completat de violet, kaki, bej, turcoaz, fuchsia, brun si gri.

Pe langa piele si dantela s-au mai folosit materiale precum satin, matase, tricot, bumbac, blana artificiala, cashmir care au fost accesorizate cu paiete din piele sau nasturi.

Materialele folosite pentru rochiile de seara au fost lucrate manual, dand colectiei o nota pretioasa.

Creatoarea a imbinat elemente retro cu elemente moderne si a realizat o colectie glamour deosebit de feminina si eleganta.

Pentru a vedea colectia intreaga accesati site-ul oficial al Elenei Perseil : www.elenaperseil.com



Lavinia Nistor

_MG_0038.jpg
_MG_1102.jpg
_MG_1440.jpg
_MG_1523.jpg
_MG_1532.jpg
_MG_9656.jpg
 

Te-ar putea interesa:
Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii