Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Elie Saab prezinta colectia de primavara-vara 2012

Miercuri, 28 Decembrie 2011
Elie Saab prezinta colectia de primavara-vara 2012Elie Saab a continuat in colectia de primavara-vara 2012 sa-si expuna viziunea sa legata de eleganta intr-un mod tipic plin de rafinament, o atentie deosebita acordata detaliilor, un stil propriu ce l-a consacrat pe designer ca fiind unul dintre cei mai populari creatori de rochii de seara.

Faptul ca vedetele de la Hollywood se inghesuie pentru a-i cumpara creatiile nu mai este un secret. Gwyneth Paltrow si Zoe Saldana sunt doua actrite care si-au facut aparitia in cadrul unor evenimente diferite, in acelasi model de rochie din colectia de primavara-vara 2012.

In cadrul show-ului de moda prezentat de Elie Saab, au defilat manechine in rochii de diferite lungimi, cu decolteuri adanci in "V". Pe langa rochii, designer-ul a prezentat si jachete din tweed, alaturate unor pantaloni lungi, cu croi drept, largi, foarte eleganti insa potriviti pentru tinutele de zi.

Lungimile recomandate pentru sezonul cald sunt diversificate, in cadrul colectiei fiind prezentate atat rochii scurte, cat si rochii pana in pamant sau 3/4 iar pantalonii sunt lungi.

Materialele folosite de designer sunt dantela, chiffon-ul, crepul, georgette si lana.

In materie de culori, Elie Saab a mizat in colectia de primavara-vara pe alb, bej, ocru, auriu, piersica, verde smarald, mov royal si albastru adanc.

Accesoriile din colectia lui Elie Saab consta in sandale bej si violet iar gentile din piele sunt in nuante de bej, violet si verde. Un detaliu interesant consta in faptul ca in unele tinute, designer-ul mizeaza pe adaugarea unui element de culoare prin genti insa in egala masura vom gasi si tinute monocromatice.

Elie Saab a reusit prin colectia de primavara-vara 2012 sa smulga din nou aplauze din partea publicului norocos, cate un oftat din partea doamnelor si domnisoarelor care viseaza la asemenea rochii de poveste iar vedetele de la Hollywood sunt mai linistite acum, avand tinutele pentru covorul rosu asigurate...

Autor: Patricia Ter
Sursa foto: Hepta

es1.jpg
es10.jpg
es11.jpg
es12.jpg
es13.jpg
es14.jpg
es15.jpg
es16.jpg
es17.jpg
es18.jpg
es19.jpg
es2.jpg
es20.jpg
es21.jpg
es22.jpg
es23.jpg
es24.jpg
es3.jpg
es4.jpg
es5.jpg
es6.jpg
es7.jpg
es8.jpg
es9.jpg
 


Te-ar putea interesa:
Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii