Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Elie Saab toamna-iarna 2011-2012

Miercuri, 07 Septembrie 2011
Elie Saab toamna-iarna 2011-2012
Sursa foto: Hepta
Designerul
Elie Saab si-a demonstrat inca o data talentul prin ultima lui colectie pentru sezonul toamna-iarna 2011-2012, care este de-a dreptul spectaculoasa.

Maestrul rochiilor de gala isi mentine pozitia pe lista celor mai buni designeri, dat fiind faptul ca frumusetea hainelor lui a depasit limitele internationale.

Designerul libanez este cunoscut in special pentru modele de rochii superbe pe care le creaza si care fascineaza toate privirile.

Fiecare creatie Elie Saab emana feminitate si frumusete. Designerul s-a dedicat inca din tinerete sa creeze rochii care sa puna in valoare frumusetea si senzualitatea.

Modelele sale sunt o dovada clara de ce Elie Saab este cunoscut in industria fashion drept un adevarat geniu, iar modelele sale sunt foarte des intalnite pe covorul rosu, prin urmare uita-te peste colectia Elie Saab pentru sezonul toamna-iarna 2011-2012 si pregateste-te sa fii uimita.

elie-saab1.jpg
elie-saab2.jpg
elie-saab3.jpg
 


Noile tendinte in moda readuc in atentie piese atemporale, croieli clasice care sunt elegante si se potrivesc tuturor si care prezinta un gust impecabil si rafinat.

Frumusetea pariziana pare sa se stea la baza inspiratiei designerului, prin urmare pregateste-te pentru o calatorie in perioada glamour a anilor 60. Modele clasice si vintage care emana un aer contemporan au dominat podiumurile si au demonstrat ca unele modele nu se vor demoda niciodata.

Aceste piese esentiale reprezinta o reala investitie, ceea ce inseamna ca vei putea sa le porti timp de mai multi ani la rand fara sa pari demodata.

Din moment ce rochiile reprezinta emblema principala a lui Elie Saab , ele domina podiumurile, dar asta nu inseamna ca doar daca porti o rochie, poti avea o tinuta rafinata si perfecta.

Costumele deux-pieces minunate alcatuite din pantaloni sau fuste au fost readuse in atentie pentru a oferi diversitate.

elie-saab10.jpg
elie-saab5.jpg
elie-saab6.jpg
elie-saab7.jpg
elie-saab8.jpg
elie-saab9.jpg
 


Rochiile au croieli elegante, pana la nivelul genunchilor si sunt potrivite pentru mai multe ocazii, de la evenimente pe timp de zi la evenimente de seara, prin urmare Elie Saab a readus in atentie niste modele de rochii exceptionale pana la nivelul genunchilor, rochii cu fusta creion, precum si alte modele simple care au fost reinnoite prin culoare si accesorii.

Curelele infasurate in jurul taliei, modele extraordinare de jachete din piele sau hainele din blana subliniaza eleganta modelelor si accentueaza silueta manechinelor care poarta aceste tinute.

Rochiile
maxi arata extraordinar, iar tesaturile impodobite nu fac altceva decat sa sustina ideea de glamour. 49 de tinute incredibile au fost prezentate in cadrul show-ului si fiecare model a avut ceva cu totul special, mai aparte, caracteristic lui.

elie-saab11.jpg
elie-saab12.jpg
elie-saab13.jpg
elie-saab14.jpg
elie-saab15.jpg
elie-saab4.jpg
 





Te-ar putea interesa:
Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii