Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Erin Wasson, imaginea calendarului Maybelline 2012

Luni, 26 Decembrie 2011
Erin Wasson, imaginea calendarului Maybelline 2012Fotomodelul Erin Wasson este din nou imaginea produselor Maybelline, de aceasta data in calendarul pe anul 2012.

Desi la casting au participat nume mari, norocoasa a fost tot Erin Wasson, chipul ei fiind cel mai des intalnit in spoturile publicitare Maybelline.

Pentru calendarul din anul urmator, fotomodelul pozeaza in doua ipostaze. Putem observa un cadru "dirty", avand machiajul intens si sexy si o coafura dezordonata, Erin arata demential! De asemenea, vom observa si fotografii in culori foarte vesele, accentul fiind pus pe machiajul realizat in culori foarte intense si vii.

Un comunicat de presa din partea brand-ului a anuntat ca fotomodelul Erin Wasson este din nou imaginea Maybelline tocmai datorita faptului ca reprezinta femeia care isi poate schimba look-ul radical, aratand de fiecare data fabulos...Indrazneste cineva sa-i contrazica?

Autor: Patricia Ter
Sursa foto: Hepta
EW1.jpg
EW2.jpg
EW3.jpg
EW4.jpg
EW5.jpg
EW6.jpg
 


Te-ar putea interesa:
  • Tinuta Zilei, Erin Wasson

    Tinuta zilei de astazi este adusa de Erin Wasson , top modelul care se afla la inceputul unei cariere de designer.

  • Smiley Imaginea Lee Cooper primavara-vara 2012

    Celebrul brand britanic de jeans vine in sezonul de primavara-vara 2012 cu o colectie colorata care te duce cu gandul inevitabil la vacanta si promoveaza un stil de viata relaxat, casual si cool.Smiley, unul dintre cei mai in voga artisti din Romania, vine in sprijinul campaniei de primavara-vara, sustine colectia Lee Cooper si demonstreaza versatilitatea si lejeritatea pieselor create parca pentru el.

  • Monika "Jac" Jagaciak este Imaginea Colectiei de Toamna-Iarna 2012/2013 Hugo Boss Orange

    Monika "Jac" Jagaciak este protagonista celui mai nou pictorial pentru colectia de toamna-iarna 2012/2013 semnata Hugo Boss Orange.

  • Lana Del Rey, imaginea H&M

    La ce te gandesti cand spui Lana del Rey? Versurile cantecelor sale se adreseaza in mare parte “fetelor rele”, cu whiskey pe limba si diamante pe maini, adevarate aparitii in rochii rosii sau, de ce nu, chiar si in blugi. Ultima campanie H&M pentru toamna/iarna 2012/2013, a carei protagonista este Lana del Rey, va va surprinde, zicem noi placut. Coafura este aceea cu care suntem obisnuite, la fel si machiajul dar in rest, totul reprezinta o schimbare de stil pentru cantareata. In afara catorva accesorii pentru par , am putea spune chiar ca tinutele ei sunt fara pic de culoare, focusate pe alb si negru.

  • "Jedward" - imaginea Burberry?

    Casa de moda Burberry ar putea sa-i foloseasca ca imagine pentru linia masculina pe gemenii irlandezi "Jedward", care au facut senzatie anul acesta in finala "X-Factor".

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii