Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Etro prezinta colectia de primavara-vara 2012

Vineri, 27 Ianuarie 2012
Etro prezinta colectia de primavara-vara 2012Colectia de primavara-vara 2012 Etro, creata de Veronica Etro, readuce in trend elemente grafice din secolul XIX, imprimate pe creatii inspirate de anii '20.

Manechinele sunt coordonate ritmic de vocea unica a lui Louis Armstrong, ele defiland in creatii intr-un stil feminin accentuat.

Feminitatea anilor '20 este readusa in vremurile prezente: rochia cu franjuri, decolteul adanc in V, tunica, fusta plisse, sunt doar cateva din elementele prezentate de Veronica Etro in colectia de primavara-vara.

Lungimile sunt variate, designer-ul folosind atat mini cat si maxi si midi. Materialele recomandate pentru sezonul cald consta in satin, matase, piele, lana, crep, efecte 3-D plisse, paiete si diferite soiuri de broderii.

Culorile prezentate cu stil in colectia de primavara-vara Etro, sunt atat puternice, cat si blande. De la bej, nisipiu, piersica, galben deschis, roz auriu, ocru, argintiu sau nuante de pamant, la oranj, galben lamaie si verde crud.

Cand vine vorba de accesorii, casa de moda Etro a stiut mereu importanta acestora in orice tinuta, asa ca nici de aceasta data, Veronica Etro nu s-a sfiit in a le etala.

Designer-ul a folosit genti din piele intr-un stil feminin tipic Etro, plicuri, posete din piele cu broderii de seara, sandale din piele cu toc argintiu, sandale cu platforme multicolore, bijuterii metalice purtate si in par.

Colectia de primavara-vara Etro cu siguranta va va servi ca inspiratie pentru tinutele cu stil pe care le veti procura in sezonul cald. Nu ramane decat sa oferim o mare atentie si sa luam cateva lectii de stil, direct de pe podium!

Autor: Patricia Ter
Sursa foto: Hepta
e1.jpg
e10.jpg
e11.jpg
e12.jpg
e13.jpg
e14.jpg
e15.jpg
e16.jpg
e17.jpg
e18.jpg
e19.jpg
e2.jpg
e20.jpg
e21.jpg
e3.jpg
e4.jpg
e5.jpg
e6.jpg
e7.jpg
e8.jpg
e9.jpg
 


Te-ar putea interesa:
Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii