Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Fendi prezinta colectia de primavara-vara 2012

Joi, 17 Noiembrie 2011
Fendi prezinta colectia de primavara-vara 2012Silvia Venturini Fendi impreuna cu Karl Lagerfeld au dat o cu totul alta definitie femeii din Italia prin colectia de primavara-vara 2012.

Desi majoritatea tinutelor au in componenta lor fuste, unele din materiale vaporoase, ba chiar transparente, colectia Fendi din sezonul cald ne prezinta haine mult mai sobre.

Silvia Venturini Fendi a avut-o ca muza pe  Rita Levi-Montalcini, o femeie neurolog, castigatoare a unui premiu Nobel pentru Medicina in anul 1986. Ajunsa la varsta de, atentie, 102 ani, designer-ul o considera tipologia femeii care merita elogiata prin aceasta colectie.

Lagerfeld a avut o viziune mai putin particulara, el dorind sa aduca in prim plan tinute de zi, inspirate din anii ’50, insa nu dupa modelul Sophia Loren sau al altor dive din Italia, ci dupa modelul femeii conservatoare, pasionata de stiinte exacte, un soarece de biblioteca sau pur si simplu timida.

Vom putea observa insa o evolutie a femeii sobre cand apar tinutele de seara. Lagerfeld a vrut sa arate faptul ca indiferent de ocupatie, caracter sau principii, seara orice femeie straluceste. Aceasta stralucire designer-ul o reda intr-un mod rafinat, elegant si senzual, in mod special cand vine vorba de rochiile transparente din colectie.

Designerii au folosite multiple materiale si imprimeuri in colectia de primavara , in mod special navy. Jachete si fuste croite in forma de “A”, jachete gaurite,  pulovere tricotate, pantaloni in dungi orizontale cu aspect de pijama sunt cateva din elementele care cu sigranta va vor starni curiozitatea.Materialele au fost asociate intr-un mod original. De exemplu, blana a fost alaturata unui material subtire, completand excelent tinuta. Incaltamintea este in stilul anilor ’50, pantofii sunt decupati in fata iar tocul nu este foarte inalt.

Din punct de vedere cromatic, designerii au apelat la culori pastelate, usoare, de vara iar din cand in cand au aparut pete mai puternice de culoare in cadrul prezentarii. Dominante sunt verde, bleu, camel, alb, negru, gri, bleumarin, roz lolita, galben sau coral.

Banuiesc ca v-am facut curioase cat sa aruncati o privire asupra colectiei facute special pentru femeile puternice si inteligente! Le geek c’est chic!

Autor: Patricia Ter

fendi-1.jpg
fendi-10.jpg
fendi-11.jpg
fendi-12.jpg
fendi-13.jpg
fendi-14.jpg
fendi-15.jpg
fendi-2.jpg
fendi-3.jpg
fendi-4.jpg
fendi-5.jpg
fendi-6.jpg
fendi-7.jpg
fendi-8.jpg
fendi-9.jpg
 

Sursa foto: Hepta



Te-ar putea interesa:
Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii