Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Gala absolventilor de moda 2010

Marti, 22 Iunie 2010
Gala absolventilor de moda 2010Tuturor celor interesati de fenomenul modei contemporane, Universitatea Nationala de Arte din Bucuresti le propune joi, 24 iunie, un eveniment special: "Start 2010. Gala absolventilor UNAB".

Desfasurata sub deviza "Freedom Fashion - Art Expression", gala are ca centru de interes prezentarea colectiilor absolventilor din 2010, cu incepere de la ora 21. Printre absolventii deja cunoscuti se numara Alexandra Calafeteanu, Ana Petrencu, Manuela Zbarcea (designer “Sepala”), Alina Ene (RFW, Inspired, Soirees de la Mode, Artofashion USA), Anca Petrea (Pasarela, Inspired), Alina Popescu (RFW), Raluca Coman (Cluj Fashion Week), Lana Dumitru (Soirees de la Mode) si Diana Bobana (manechin).

Pe langa aceasta, programul va fi "condimentat" cu filme promotionale, ateliere interactive, expozitii tematice ("Night Underwater" si "Human-Up"), lansari de site (YRD - Young Romanian Designers), precum si cu un afterparty organizat in Clubul Fratelli (incepand cu ora 23).

Participantii sunt asteptati de la ora 19, in curtea Facultatii de Arte Decorative si Design (situata pe strada Grivitei nr.28), pentru a se alatura absolventilor UNAB 2010, coordonati de Unda Popp, Doina Lucanu, Ioana avram, liliana Turoiu Udrea, Razvan Vasilescu, Oana Rosca si Sergiu Chihaia.


Te-ar putea interesa:
  • Structural Thinking - gala absolventilor UNAB 2010

    "Structural Thinking" este colectia prezentata de Lavinia Nistor, fost fashion editor si actual colaborator al stilfeminin.ro, in cadrul galei absolventilor Universitatii Nationale de Arte Bucuresti - sectia design vestimentar. Colectia, coordonata de Conf. Univ. Dr. Doina Lucanu, s-a remarcat printr-un limbaj artistic inedit, care a alaturat expresivitatea tehnicii ceramicii cu aceea a vitraliului.

  • Moda primavara-vara 2011, la Gala AVANPREMIERE 2010

    Ieri seara a avut loc Gala AVANPREMIERE, evenimentul care a incheiat cele trei zile de AVANPREMIERE Fashion and Life-style Fest, cu prezentarea noilor tendinte pentru 2011, in viziunea a 10 talentati designeri romani.

  • Moda 2010: costume de baie

    Mini-vacanta de 1 Mai a venit si a trecut repede, dar ne-a dat ragazul necesar pentru a ne reaminti ca vara se afla la doi pasi de noi. Si chiar daca al nostru concediu este inca departe, putem profita de iesirile la strand sau la piscina pentru a ne etala gratios cele mai noi si mai seducatoare costume de baie.

  • Moda primavara - vara 2010 - intre pragmatism si extravaganta

    Catwalk-ul sezonului de primavara - vara 2010 este marcat de doua mari caracteristici: pragmatism pe de o parte, tot ceea ce inseamna "purtabil", iar pe de alta parte, extravaganta si spectacol. 2010, aflat sub semnul obsesivei crize economice mondiale, inca mai sufoca tentativele curajoase de a prezenta pe catwalk acel "altceva", iesit din comun, care sa atraga atentia, ce-i drept, mai mult vizual.

  • Expozitia "Jurnal de moda... moda feminina la 1900", pe 8 martie, la Muzeul Cotroceni

    Expozitia "Jurnal de moda... moda feminina la 1900", ce propune o trecere in revista a evolutiei vestimentatiei feminine in perioada "belle epoque", va fi vernisata luni, de Ziua Femeii, la Muzeul National Cotroceni din Capitala, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Mesaje (1) »
...
scris de s_madalino, July 04, 2010

sunteti urati

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii