Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Genti - plic pentru primavara - vara 2011

Luni, 04 Aprilie 2011
Genti - plic pentru primavara - vara 2011
Foto: Hepta
Gentile-plic
au devenit accesorii extrem de iubite de femeia moderna, care traieste intr-o societate mereu pe fuga si mereu in schimbare. Cand obosesti sa tot cari dupa tine o geanta de dimensiuni medii, mari sau extra-large, iti iei o poseta - plic si pleci cat se poate de lejera in oras.

In orice caz, gentile-plic nu sunt un accesoriu exclusiv pentru seara sau pentru evenimentele speciale. Pot fi purtate fara probleme si ziua, bineinteles, tinand cont de atribute precum culoare, design si forma.

Sa vedem ce modele de posete - plic se poarta in sezonul de primavara - vara 2011, modele din care te poti inspira in alegerile pentru garderoba proprie.

Daca iti place auriul si totodata si textura de material impletit, te poti inspira din modelul propus de Badley Mischka.

Burberry Prorsum vine cu o varianta colorata, de un albastru ciel si cu material de lac. Tot un plic albastru poti gasi si la Ellie Saab, dintr-un material care imita pielea de sarpe, cu lant metalic.

Dolce & Gabanna vine cu o varianta mai romantica si mai feminina, in alb si cu un material cu aspect de handmade, usor de asortat la o rochie realizata in acelasi stil.

Louis Vuitton se incapataneaza sa isi pastreze traditionalul imprimeu, probabil ca marca a originalitatii si a exclusivitatii, desi brandul este unul dintre cele mai prezente pe piata de fake-uri. S-a schimbat putin textura si culoarea: un roz-visiniu, care inlocuieste binecunoscutul maro.

In cazul altui model Louis Vuitton, poseta-plic este realizata din piele colorata in rosu si maro deschis, prevazut cu o catarama.

Oscar de la Renta vine cu o gentuta de foarte mici dimensiuni, in care probabil ti-ar putea incapea cel mult telefonul, o oglinda minuscula si poate si un ruj, strecurat cumva in interior. Rosul intens ii da un aspect de pretiozitate.

Tot Oscar de la Renta vine cu un plic mai clasic, situatie intalnita si la Philip Lim, in timp ce Zac Posen aduce pe catwalk o varianta extrem de colorata.

Oscar de la Renta mai propune un plic de seara, inflorat, in alb si negru, potrivit in special pentru seara.

Asadar, ai parte de diverse modele si culori, din care poti alege sau te poti inspira in functie de gust si stil vestimentar propriu. Tie ce modele de posete-plic iti place?

Badley_Mischka_hepta_302931.jpg
Burberry_Prorsum_hepta_283739.jpg
Dolce&Gabbana_hepta_284079.jpg
Ellie_Saab_hepta_285048.jpg
Louis_Vuitton_hepta_285177.jpg
Louis_Vuitton_hepta_285192.jpg
Louis_Vuitton_hepta_285197.jpg
Oscar_De_La_Renta_hepta_303043.jpg
Oscar_De_La_Renta_hepta_303052.jpg
Oscar_De_La_Renta_hepta_303056.jpg
Phillip_Lim_hepta_303194.jpg
Z_Spoke_by_Zac_Posen_hepta_303210.jpg
 


Foto: Hepta



Te-ar putea interesa:
  • Genti primavara - vara 2011

    Venirea sezonului de primavara - vara 2011 ne determina sa iesim la shopping in cautare de noi achizitii, care sa inlocuiasca cat mai mult din lucrurile de care ne-am plictisit sau care nu ne mai reprezinta din punct de vedere al stilului nostru vestimentar. Printre achizitii se afla cu siguranta si accesoriile, si in special gentile. De aceea vezi care sunt modelele de genti pentru anul 2011.

  • Genti cu stil 2010 - primavara - vara

    Gentile reprezinta accesoriile pe care le vei schimba mereu. Intotdeauna mai e loc pentru un nou model, cu o noua dimensiune, de culori nu mai vorbesc. Si cum fiecare sezon ne aduce modele care de care mai imbietoare, e greu sa ne decidem ce anume sa adaugam "colectiei" pentru a fi in tendinte si in acelasi timp sa fie si asortat personalitatii si viziunii noastre. 

  • Pantofi si genti must-have in vara 2011

    Sezonul de vara 2011 incepe, asadar innoirea garderobei e vitala! Si ce iubim noi femeile cel si cel mai mult? Gentile si pantofii! Asadar sa vedem care sunt gentile si pantofii must have in acest sezon.

  • Genti Moschino: tendinte genti toamna-iarna 2011/2012

    Colectia de genti Moschino pentru sezonul toamna-iarna 2011/2012 este foarte dinamica si include o varietate de stiluri, mare parte din ele reprezentand tendintele in materie de genti ale acestui sezon.

  • Genti-Modele de genti in toamna/iarna 2011-2012

    Daca tot am intrat in febra toamnei si al sezonului urmator, trebuie sa acordam o atentie sporita si celui mai ravnit accesoriu al damelor: geanta.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii