Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Genti primavara - vara 2011

Joi, 24 Martie 2011
Genti primavara - vara 2011
Foto: Hepta
Venirea sezonului de primavara - vara 2011 ne determina sa iesim la shopping in cautare de noi achizitii, care sa inlocuiasca cat mai mult din lucrurile de care ne-am plictisit sau care nu ne mai reprezinta din punct de vedere al stilului nostru vestimentar. Printre achizitii se afla cu siguranta si accesoriile, si in special gentile. De aceea vezi care sunt modelele de genti pentru anul 2011.

Alexander Berardi a creat pentru primavara - vara 2011 genti de zi inspirate de gentile de plaja, de foarte mari dimensiuni, realizate din materiale asemanatoare rafiei.

Daca iti plac gentile cu bareta lunga, care pot fi purtate in stilul postas, poti alege modelul propus de Anna Sui, din piele intoarsa maro.

Pentru femeile care iubesc accesoriile care par realizate manual, Caroline Charles vine cu o astfel de propunere, cu o poseta realizata prin impletire.

Philip Lim propune genti de tip office, rigide, cu barete scurte, potrivite atat pentru zi, cat si pentru birou. De mari dimensiuni, acestea sunt incapatoare si au culori clasice: negru sau crem.

Daca iubesti albul, mai ales atunci cand vine vorba de genti de zi, designeri precum Celine, Marc Jacobs sau Verrier au folosit clasica nonculoare, optand pentru diverse tipuri de modele. In cazul Verrier este vorba de o geanta de zi cu barete lungi si cu un imprimeu de inspiratie traditionala de culoare neagra.

Modele mai colorate gasim la Rochas, Tommy Hilfiger si Zac Posen.

Un model mai extravagant, care nu ar putea fi adoptat de oricine este propus de Michael Kors, si anume o geanta de forma unui sac, de dimensiuni nefiresti pentru o geanta, care poate fi purtat pe umar si in care cu siguranta ti-ar incapea toate cumparaturile de peste zi.

Alexander_Berardi_hepta_303141.jpg
Alexander_Berardi_hepta_303148.jpg
Anna_Sui_hepta_302989.jpg
Caroline_Charles_hepta_283991.jpg
Celine_hepta_285097.jpg
Marc_by_Marc_Jacobs_hepta_303077.jpg
Marc_by_Marc_Jacobs_hepta_303085.jpg
Marc_by_Marc_Jacobs_hepta_303090.jpg
Michael_Kors_hepta_303109.jpg
Phillip_Lim_hepta_303191.jpg
Phillip_Lim_hepta_303199.jpg
Rochas_hepta_285112.jpg
Tommy_Hilfiger_hepta_303220.jpg
Verrier_hepta_302765.jpg
Z_Spoke_by_Zac_Posen_hepta_303208.jpg
 


Foto: Hepta


Te-ar putea interesa:
  • Genti - plic pentru primavara - vara 2011

    Gentile-plic au devenit accesorii extrem de iubite de femeia moderna, care traieste intr-o societate mereu pe fuga si mereu in schimbare. Cand obosesti sa tot cari dupa tine o geanta de dimensiuni medii, mari sau extra-large, iti iei o poseta - plic si pleci cat se poate de lejera in oras.

  • Genti cu stil 2010 - primavara - vara

    Gentile reprezinta accesoriile pe care le vei schimba mereu. Intotdeauna mai e loc pentru un nou model, cu o noua dimensiune, de culori nu mai vorbesc. Si cum fiecare sezon ne aduce modele care de care mai imbietoare, e greu sa ne decidem ce anume sa adaugam "colectiei" pentru a fi in tendinte si in acelasi timp sa fie si asortat personalitatii si viziunii noastre. 

  • Pantofi si genti must-have in vara 2011

    Sezonul de vara 2011 incepe, asadar innoirea garderobei e vitala! Si ce iubim noi femeile cel si cel mai mult? Gentile si pantofii! Asadar sa vedem care sunt gentile si pantofii must have in acest sezon.

  • Genti Moschino: tendinte genti toamna-iarna 2011/2012

    Colectia de genti Moschino pentru sezonul toamna-iarna 2011/2012 este foarte dinamica si include o varietate de stiluri, mare parte din ele reprezentand tendintele in materie de genti ale acestui sezon.

  • Genti-Modele de genti in toamna/iarna 2011-2012

    Daca tot am intrat in febra toamnei si al sezonului urmator, trebuie sa acordam o atentie sporita si celui mai ravnit accesoriu al damelor: geanta.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii