Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Genti toamna-iarna 2010-2011

Miercuri, 22 Septembrie 2010
Genti toamna-iarna 2010-2011
Foto: Hepta
Pentru sezonul de toamna-iarna 2010-2011, marii designeri ne propun modele de genti extrem de diverse, de la cele sport la cele elegante si de la cele din  piele la cele din blana.

Poate cea mai surprinzatoare aparitie din acest sezon o constituie gentile tip rucsac. Acestea sunt realizate atat din piele, cat si din material textil, fiind privilegiate dungile si carourile discrete, precum si imprimeurile de inspiratie etnica.

Alexander_Wang_aw2010.jpg
Chanel_aw2010.jpg
Michael_Kors_aw2010.jpg
 


Din punct de vedere al spectaculozitatii, gentile din blana (sau garnisite cu blana) se afla pe primul loc. De tip plic sau servieta, realizate din blana naturala sau sintetica, acestea vor atrage cu siguranta toate privirile.

Chanel_aw2010(2).jpg
Dolce_Gabbana_aw2010(1).jpg
Louis_Vuitton_aw2010(1).jpg
 


O alta revelatie a sezonului sunt gentile geometrice. Cele rotunjite (tip geanta de doctor) au o alura vintage discreta si cuceritoare. Iar cele dreptunghiulare sau trapezoidale ne confera un aer elegant si impunator.

Fendi_aw2010.jpg
Gucci_aw2010.jpg
Hermes_aw2010(1).jpg
Jil_Sander_aw2010(2).jpg
Jil_Sander_aw2010.jpg
Louis_Vuitton_aw2010(2).jpg
 


La polul opus se afla gentile lejere boho style, tip postas sau tip sac. Pentru o tinuta semi-eleganta, putem alege variantele realizate din piele uni, mai ales in tonuri naturale - crem, bej si ocru - sau metalizate - auriu, culoarea bronzului.

Chloe_aw2010.jpg
Christian_Dior_aw2010.jpg
Michael_Kors_aw2010(2).jpg
 


Sezonul acesta se remarca nu numai clasicele genti din piele, ci si cele din piele cu insertii de material textil / din material textil cu insertii de piele. Fie ca vorbim de modelele sport, garnisite cu lana, sau de cele elegante, cu broderii discrete ori impunatoare, toate imbina savant supletea textilelor cu eleganta pielii lacuite ori stantate.

DG_aw2010.jpg
Dolce_Gabbana_aw2010(2).jpg
Jean_Paul_Gaultier_aw2010.jpg
Louis_Vuitton_aw2010(3).jpg
Louis_Vuitton_aw2010(4).jpg
Moschino_Cheap_chic_aw2010.jpg
 


In tendinte raman si clasicele genti-plic, care in acest sezon sunt de dimensiuni medii. Acestea sunt mai ales uni - in nuante de maro, bej, ocru si auriu -, simple sau cu insertii diverse (blana, puf, elemente metalice, impletituri).

Diane_Von_Furstenberg_aw2010.jpg
Gucci_aw2010(2).jpg
Lanvin_aw2010(3).jpg
 


Ca in fiecare sezon, marii designeri propun si modele de genti pentru "curajoase". Aici putem include animal print-urile, insertiile de pene, cristale si franjuri, precum si combinatiile eclectice de materiale diverse - precum vedem mai ales in colectia Lanvin.

Dolce_Gabbana_aw2010(3).jpg
Lanvin_aw2010(1).jpg
Lanvin_aw2010(2).jpg
 


Cu atatea propuneri stilistice venite din partea marilor designeri, sezonul acesta avem toate sansele sa ne gasim "geanta de vis".


Andreea Peticaru

Sursa foro: Hepta






Te-ar putea interesa:
Mesaje (3) »
...
scris de http://classiq.ro/, September 23, 2010

o varietate mare de modele in aceasta toamna: geanta posts bej, geanta de mana clasica maro si geanta plic animal print (nuante de gri) sunt alegerile mele pentru un look in ton cu moda

...
scris de Job acasa, pe internet, September 24, 2010

Vrei sa faci bani dar nu-ti place sa umbli la interviuri si sa dai de sefi uraciosi? Vrei sa fii liber in graficul de munca, dar sa ai un salariu stabil si bun? Vrei sa stai acasa si sa lucrezi si asta sa nu iti afecteze veniturile? Atunci ai nevoie de lucrul pe care eu ti-l ofer. Nici un fel de inselatorie, sponsorizare de inceput, sau taxa de start in afaceri...Pentru doar 3-4 ore de lucru pe zi poti castiga 75-100$ pe saptamana si mai mult daca lucrezi mai mult. Ce iti trebuie? Internet si calculator conectat la retea si un minim de cunostinte in accesari de site-uri on-line...restul, depinde doar de tine si de cat de multa staruinta iti dai. Lucrul e mai mult legat cu casuta de e-mail. Pentru informatii suplimentare, trimite-ti un e-mail cu subiectul "LUCRU" pe adresa de e-mail Aceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina. . Nu uitati sa scrieti la subiect cuvantul "LUCRU" sau “ Vrei sa castigi un salariu minim in cateva zile? Aceasta este sansa ta.

...
scris de DANA G., October 01, 2010

deci geanta MISS SICILY D&G crosetata si cea animal print

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii