Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Givenchy: colectie toamna-iarna 2011/2012

Vineri, 14 Octombrie 2011
Givenchy: colectie toamna-iarna 2011/2012
Sursa foto: Hepta
Ultima colectie prezentata de catre Ricardo Tisci pentru Givenchy a fost dominata de pantere si orhidee. Colectia s-a centrat pe diverse motive realizate la cel mai inalt si interesant nivel, astfel incat pana si cea care nu este un fan propriu-zis al imprimeurilor cu animale a putut fi convinsa ca aceasta colectie merita tot interesul.

In colectia pentru femei, punctul principal de atractie au fost imprimeurile cu pantere, orhidee si imaginea cocheta si obraznica a lui Bettie Page.

Imprimeul cu pantera a putut fi observat pe fustele creion, din materiale delicate si usor transparente.

Principala tinuta a reprezentat-o combinatia dintre fusta, sveterul din bumbac si o jacheta, purtate peste o fusta creion si accesorizate cu pantofi cu toc care au fost ornamentati doar cu un lant care crea un contrast intre partea casual de sus si cea eleganta de jos.
 
Fustele din organza transparenta au fost combinate cu dresuri lungi si cu peplum lucios, care se asortau cu jachetele lucioase. Motivele au fost prelucrate initial sub forma de capete simple de panda, inconjurate de coroane de flori de orhidee.

givenchy-colectie2.jpg
givenchy-colectie8.jpg
givenchy-colectie9.jpg
 


Preferinta bine cunoscuta a lui Tisci pentru ornamente si detalii aurii au fost, de asemenea, incluse in imprimeurile si broderiile de pe tricotaje, prezente in colectia Givenchy pentru sezonul toamna-iarna 2011/2012.

Pe piesele din matase, modul in care a fost asezat imprimeul a trimis cu gandul la matasurile Versace din anul 1980.

Motivele au fost prezentate in asa maniera incat au redat metoda specifica lui Tisci de a suprapune piesele intr-un mod aparte. Designerul a reusit sa ii dea o nota de senzualitate pana si fustei acoperita cu imprimeu sub forma de pantera.

givenchy-colectie1.jpg
givenchy-colectie10.jpg
givenchy-colectie11.jpg
givenchy-colectie12.jpg
givenchy-colectie3.jpg
givenchy-colectie5.jpg
givenchy-colectie6.jpg
givenchy-colectie7.jpg
givenchy-coloctie4.jpg
 




Te-ar putea interesa:
  • Givenchy: Haute-couture toamna/iarna 2011-2012

    Ricardo Tisci a prezentat pentru Givenchy o colectie formata din rochii lungi si vaporoase, cu maneci largi si gulere inalte si structurate, drept continuare a ultimei sale colectii.

  • Miu Miu: colectie toamna-iarna 2011/2012

    Miuccia Prada ne ofera o intoarcere in anii `40, discreta, dar totodata puternica, prin colectia prezentata in cadrul Paris Fashion Week.

  • Fendi: colectie toamna-iarna 2011/2012

    Silvia Venturini Fendi a prezentat paltoane voluminoase A-line, gulere din blana si genti din piele lacuita in noua colectie pentru sezonul toamna-iarna 2011/2012 inspirata din anii 1960.

  • Rag & Bone: colectie toamna-iarna 2011/2012

    Designerii David Neville si Marcus Wainwright au continuat cu aceleasi motive, stofa scotiana in carouri si kiltul, in noua colectie Rag & Bone pentru sezonul toamna-iarna 2011/2012, dar au completat tinutele din colectia pentru femei cu influente inspirate din triburile inuitilor, eschimosilor sau ale popoarelor indigene.

  • Hermes: colectie toamna-iarna 2011/2012

    Toata lumea s-a asteptat ca odata ce Christophe Lemaire a preluat jobul de director de creatie la Hermes, imaginea brandului sa se schimbe intr-un mod dramatic. Din fericire, acest lucru nu s-a intamplat.

Mesaje (1) »
...
scris de saissa, October 21, 2011

colectia e super!

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii