Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Givenchy prezinta colectia de primavara-vara 2012

Miercuri, 07 Decembrie 2011
Givenchy prezinta colectia de primavara-vara 2012Colectia de primavara-vara a lui Riccardo Tisci pentru casa de moda Givenchy este inspirata de misterioasa lume a creaturilor de pe fundul marii. Ca muze a avut femeile fascinante, cu o atitudine usor apatica, aflate pe malul marii in timpul unui rasarit de poveste.

Influentele sunt mai degraba o mixturi intre sirene si elemente de surf, decat romantice. Bogata in contraste, imaginea finala este explorata cu indrazneala si inovatie.

Lungimile folosite de designer sunt cele midi sau cele trecute de genunchi, iar materialele folosite sunt din bumbac, piele de sarpe, tricot, lana si paiete si chiffon.

Tisci se joaca foarte mult cu croielile masculine si cele feminine, imbinandu-le intr-un stil armonios cu care casa de moda Givenchy ne-a obisnuit. Sacouri cu taieturi perfecte, bine definite, veste oversized, purtate peste pantaloni skinny, rochii cu materiale de chiffon suprapuse, sunt cateva dintre elementele care au cucerit privirile spectatorilor la spectacolul de moda oferit de casa de moda Givency.

Cand vine vorba de incaltaminte, sandalele stiletto cu toc inalt si bareta la glezna, in nuante metalice sunt accentele sexy folosite de designer, pentru a contrasta cu croielile masculine ale unor tinute.

Una dintre cele mai fascinante colectii din sezonul de primavara-vara 2012 ii apartinte fara dar si poate lui Riccardo Tisci, designer-ul Givenchy, avand puterea de a te trimite intr-o lume fantastica, fabuloasa si, bineinteles, plina de stil!
 
Autor: Patricia Ter

GIV1.jpg
GIV10.jpg
GIV11.jpg
GIV12.jpg
GIV13.jpg
GIV14.jpg
GIV15.jpg
GIV16.jpg
GIV17.jpg
GIV18.jpg
GIV19.jpg
GIV2.jpg
GIV20.jpg
GIV21.jpg
GIV3.jpg
GIV4.jpg
GIV5.jpg
GIV6.jpg
GIV7.jpg
GIV8.jpg
GIV9.jpg
 

Te-ar putea interesa:
Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii