Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Glamour woman of the year 2011

Joi, 17 Noiembrie 2011
Glamour woman of the year 2011Cu ocazia ceremoniei celei de-a doua editii "Glamour Woman of the Year din 2011", desfasurata pe 7 noiembrie in  Carnegie Hall din New York City, s-au premiat vedetele feminine de succes din lumea show-bizului.care au obtinut cele mai multe aprecieri pentru activitatea lor caritabila (de ex. activitatile cu privire la progresele inregistrate de medicina in privinta  cancerului ovarian) din domeniul artistic si nu numai, din anul 2011.

Invitatele una si una nu au dezamagit asteptarile atunci cand au aparut pe covorul rosu. Tinutele purtate la gala, cu precadere creatii glam, au furat ochii admiratorilor si au incins blitzurile ziaristilor. Prin fata lor au defilat frumoasele dive purtand rochii clepsidra, maxi, cu decupaje dar si cu decolteuri din cele mai indraznete.

Titlul de femeia anului 2011 i-a revenit cantaretei si actritei Jennifer Lopez, care a trecut iata, cu bine peste momentul greu al divortului de celebrul actor Marc Anthony, dovedind prin aceasta ca nici un hop dificil din viata personala nu este de natura sa atenueaze in vreun fel, triumful feminitatii pe drumul frumusetii, al carierii si al statului de mama.

Jennifer Lopez a fost asadar vedeta noptii,  cu acest prilej remarcandu-se prin stralucitoarea tinuta pe care a purtat-o, creatie semnata de Atelier Versace si realizata in stilul inconfundabil al celebrei case de moda. Dealtfel, este de remarcat ca, prestigiosul premiu de "Femeia Anului" i-a fost inmanat frumoasei actrite, chiar de designerul Donatella Versace, creatoarea frumoasei rochii.

Glamour woman of the year 2011

Cu privire la tinuta lui Jennifer Lopez, creatia Donatellei Versace s-a remarcat prin senzualitatea indrazneata a crapaturii accentuata de numeroasele detalii din piele aplicate pe partea laterala a rochiei. Efectul rochiei a fost completat de Jennifer Lopez cu o incaltaminte pe masura: pantofii nude, peep-toe, ce poarta semnatura lui Jimmy Choo.

Nici frumoasa actrita Lea Michele nu a fost uitata cu prilejul stralucitoarei gala "Glamour Women of the Year 2011". Ea a primit premiul "Next Door Diva" chiar din mana colegului ei de platou, Jonathan Groff. Ca tinuta, frumoasa vedeta a purtat o minunata rochie, creatie a lui Jenny Packham, la care a asociat pantofii chic, marca Sergio Rossi cat si bijuterii Tiffany & Co.O geanta de mana Jimmy Choo i-a intregit aspectul ei pur si simplu superb.

Glamour woman of the year 2011

Jessica Alba a aparut la gala Glamour 2011 intr-o rochie stralucitoare marca Tory Burch, vedeta dovedind inca o data prin aceasta alegere ca este fana aparte a acestui designer.

Glamour woman of the year 2011

Emma Stone a ales in schimb o tinuta deosebita creatie Lanvin, o rochie de culoare galbena.

Glamour woman of the year 2011

Articol trimis prin Media Content
Autor: Chisu Cristian Liviu

 

Te-ar putea interesa:
  • Fashion is a Glamour Mood

    Inspirata de stilul actritelor Gina Lollobrigida si Tippi Hedren, muza lui Alfred Hitchcock,  colectia Eponge Fashion Paris toamna-iarna 2012/2013 reinvie imaginea glamour-ului hollywoodian al anilor '50.Stilul baroc, adorat  pe  marile podiumuri internationale in acest sezon, este reinterpretat  de Eponge Fashion Paris intr-o maniera moderata, rezultatul fiind o colectie completa de tinute office si casual chic dedicata femeii moderne mereu in miscare dar care isi doreste haine confortabile si in tendinte. Dantela si materialele cu luciri subtile, rafinate, sunt elementele de atractie ale noilor creatii, completand si asortandu-se impecabil cu piesele basic ce permit obtinerea unei multitudini de tinute elegante, moderne si feminine.

  • Glamour by Manuela Gaspar - BFW

    Colectia de rochii de mireasa intitulata "Glamour" si prezentata la Bucharest Fashion Week in cea de-a doua seara sub semnatura Manuela Gaspar, a fost una impresionanta. Rochiile bogate, din tul, voal si organza au fost "garnisite" cu broderii lucrate manual si flori mari.

  • Glamour by Manuela Gaspar -FashionTV Summer Festival 2009

    Inca de la lansarea propriei case de moda, in Brasov, in 2005, Manuela Gaspar a devenit o prezenta cu traditie la diferite festivaluri de moda din Romania.

  • Bebe Woman in Romania

    Bebe Woman, un nume devenit sinonim cu eleganta si rafinamentul, va sosi si pe meleagurile Romaniei, mai precis in Bucuresti, prin deschiderea unui magazin in noul centru comercial AFI Cotroceni Park.

  • Magic Woman - primavara - vara la BFW 2009

    Magic Woman isi rezerva domeniul elegantei pentru fiecare sezon in parte. Designerul se opreste mereu la rochie, ca element eminamente feminin. Culorile sunt vii si diverse, iar textura rochiei imbina organza, matasea naturala si taftaua in cele mai multe cazuri.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii