Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Gucci prezinta Colectia de Toamna-Iarna 2012/2013

Joi, 12 Aprilie 2012
Gucci prezinta Colectia de Toamna-Iarna 2012/2013Colectia de toamna-iarna 2012/2013 semnata Gucci a adus o atmosfera intunecata, plina de mister si senzualitate. Eleganta neo-victoriana a triumfat cu desvarasire pe podiumul de moda.

Frida Giannini, designer-ul din spatele show-ului, a mizat pe senzualitatea dramatica, romantism si putere, totul intr-o maniera intunecata insa extrem de seducatoare.

Lungimile regasite in colectia pentru sezonul urmator sunt in mare parte lungi pana in pamant sau pana la nivelul genunchilor.

Materialele utilizate in colectia de toamna-iarna Gucci, au constat in blana, piele, catifea, tulle, matase, lana, chiffon si pene.

Desi predomina negrul, in materie de culori designer-ul a dorit sa isi extinda paleta in nuante de violet, verde inchis sau chiar imprimeuri florale.

Ca si forme, casa de moda a dorit sa se axeze pe siluetele grafice, bine definite, in materie de rochii. Paltoanele si capele sunt voluminoase.

La capitolul "accesorii", Frida Giannini s-a folosit de genti plic din piele de crocodil, pantofi decupati in fata cu toc inalt si subtire, cizme lungi fara toc, ochelari cu lentile rotunde si bijuterii masive.

Nu ramane decat sa intri in lumea seducatoare Gucci, prin colectia de toamna-iarna 2012/2013 prezentata de casa de moda. O colectie invaluita in eleganta si mister. Suna bine, nu-i asa?

Autor: Patricia Ter
Sursa foto: Hepta
1.jpg
10.jpg
11.jpg
12.jpg
13.jpg
14.jpg
15.jpg
16.jpg
17.jpg
18.jpg
19.jpg
2.jpg
20.jpg
21.jpg
22.jpg
23.jpg
24.jpg
25.jpg
26.jpg
27.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg
7.jpg
8.jpg
9.jpg
 


Te-ar putea interesa:
Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii