Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Gucci toamna-iarna 2011/2012

Joi, 15 Septembrie 2011
Gucci toamna-iarna 2011/2012
Sursa foto: Hepta
Pentru sezonul toamna-iarna 2011/2012, Gucci prezinta o femeie glamour, imbracata in stilul anilor`70, intr-o paleta de culori intense si indraznete.

Colectia este alcatuita din tinute lejere combinate cu fuste cu taieturi pe bie, fuste stranse in talie cu curele, fuste din piele de piton sau piele simpla naturala.

Jachete voluminoase din blana sunt purtate peste fuste din aceeasi nuanta. Manechinele au o alura misterioasa, care aduce vag aminte de anii `40 prin modelul palariilor cu boruri largi si cu decoratiuni din pene sau foarta cu nonsalanta fulare din blana de vulpe.

Se observa o revenire a fustei pantaloon, prev azuta cu cute pe solduri. Pentru seara, Gucci propune rochii lungi din sifon combinate cu materiale transparente si topuri fara bretele cu cute groase sau incrucisate si decorate cu flori pictate manual.

Fustele si rochiile au o lungime maxi sau pana la genunchi.

Paleta cromatica este foarte bogata, alcatuita din culori puternice precum smarald, turcoaz, ocru, mustariu, albastru teal , ruginiu, rosu cireaza, violet, galben lamai, negru si auriu.

Piesele vestimentare sunt alcatuite din diverse texturi precum blana de vulpe, nurca sau capra, combinate cu piele, piele de piton pictata manual, blana de oaie, matase, tweed, tricotaje , piele lacuita.

1gucci-fw2011.jpg
2gucci-fw2011.jpg
3gucci-fw2011.jpg
4gucci-fw2011.jpg
5gucci-fw2011.jpg
6gucci-fw2011.jpg
 


Siluetele sunt alungite pana peste genunchi si usor evezate, inclusiv in cazul pantalonilor. Jachetele masculine, cu umerii drepti sunt combinate cu bolero-uri voluminoase si jachete din blana.

O revenire grozava a anilor `70 o reprezinta fusta pantalon cu cute pe solduri. In ceea ce priveste tinutele de seara, rochiile sunt fluide, alcatuite din materiale delicate precum sifon, purtate peste dresuri cu talie inalta si prevazute cu cascade efervescente de flori pe umeri si in zona decolteului.

Gentile sunt confectionate din piele, piele de crocodil, intr-o gama variata de culori si culori clasice si prevazute cu curele lungi.

Gucci prezinta noi versiuni ale gentii Bardor, avand forme „semi-eliptice”. Pantofii sin sandalele sunt din piele si piele intoarsa, cu detalii aurii sau mai pot fi observate cizme lungi pana la genunchi din piele sau piele lacuita.
 
Curelele sunt subtiri, din piele sau piele lacuita. Iar accesoriile sunt in mare parte reprezentate de bratari din piele colorata cu decoratiuni din metal.

7gucci-fw2011.jpg
8gucci-fw2011.jpg
9gucci-fw2011.jpg
 


Colectia Gucci
pentru sezonul toamna-iarna 2011/2012 este plina de culoare si atitudine, alcatuita din haine din blana in culori vibrante precum smarald, galben lamai, albastru teal sau ruginiu, combinate cu rochii din sifon sau organza in culori precum galben lamai sau negru sau cu imprimeu cu buline.
 
Prin  fularelecare  pun in evidenta umerii si curelele feminine ce subliniaza talia, colectia Gucci de toamna emana o atmosfera sic a anilor `70 combinata cu glamourul anilor `40.
 
Tinutele sunt accesorizate cu genti din piele de crocodil sau soparla sau pene de strut.

Femeia Gucci a sezonului toamna-iarna 2011/2012 este senzuala, misterioasa si extraordinar de sexy. Fara a face nota discordanta, foloseste culorile in avantajul ei, pe care prefera sa le adopte prin texturi precum tweed sau piele exotica.

10gucci-fw2011.jpg
11gucci-fw2011.jpg
12gucci-fw2011.jpg
13gucci-fw2011.jpg
14gucci-fw2011.jpg
15gucci-fw2011.jpg
 





Te-ar putea interesa:
  • Gucci prezinta Colectia de Toamna-Iarna 2012/2013

    Colectia de toamna-iarna 2012/2013 semnata Gucci a adus o atmosfera intunecata, plina de mister si senzualitate. Eleganta neo-victoriana a triumfat cu desvarasire pe podiumul de moda.

  • Tendinte toamna-iarna 2011/2012

    In noul sezon predomina piesele vestimentare clasice cu un aer modern, tinute inspirate din anii `60 si `70, elemente sic preluate din garderoba masculina, buline jucause, texturi rafinate, dantela, denimul, blana, dar si culori puternice. Vezi care sunt principalele tendinte ale sezonului toamna-iarna 2011/2012, inspira-te din ele si pregateste-ti garderoba pentru sezonul care urmeaza.

  • Miu Miu: colectie toamna-iarna 2011/2012

    Miuccia Prada ne ofera o intoarcere in anii `40, discreta, dar totodata puternica, prin colectia prezentata in cadrul Paris Fashion Week.

  • Machiajul in toamna iarna 2011-2012

    Asa cum ne-am protejat tenul de caldura soarelui si am vrut sa fim in tendintele sezonului cald in materie de machiaj, cu siguranta ne dorim acelasi lucru si pentru toamna-iarna 2011-2012.

  • Chanel: toamna-iarna 2011/2012

    Karl Lagerfeld i-a insuflat ultimei sale colectii Chanel o realitate longeviva si atemporala.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii