Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Hairstyle – tendinte toamna-iarna 2011/2012

Vineri, 09 Septembrie 2011
Hairstyle – tendinte toamna-iarna 2011/2012De la parul neglije la cel finisat, de la un look natural la diverse impletituri si cozi jucause, coada de cal si cocuri elegante, iata care sunt ultimele tendinte in materie de hairstyle pentru sezonul toamna-iarna 2011/2012.


Uita-te peste tendintele in materie de coafuri ale sezonului toamna-iarna 2011/2012 si inspira-te din ele. In acest sezon, podiumul este asaltat de tot felul de stiluri interesante.

Poti alege intre parul lasat usor liber, coada de cal, coada impletita sau un coc neglije. Daca vrei sa iti reinventezi parul si sa te distrezi in acest sezon, recreaza ultimele tendinte de pe podium.

Chloe, Anna Sui, D&G, Moschino Cheap & Chic, Blumarine si Versace sunt cativa dintre designerii care au ales sa-si spuna cuvantul in aceasta privinta.

Onduleurile glossy si stralucitoare sunt din nou la moda. Un stil retro sic poate fi remarcat in colectia Nina Ricci sau un stil cu influente masculine in cazul lui Max Mara.

Foto: Blumarine; Chloe; Dolce&Gabbana; Max Mara; Nina Ricci; Versace

Blumarine-hairstyle.jpg
Chloe-hairstyle.jpg
D&G-hairstyle.jpg
Max-Mara.jpg
Versace-hairstyle.jpg
nina-ricci.jpg
 

 
Coada de cal este foarte simpatica si versatila. Este foarte usor de obtinut acest stil de coafura care este foarte feminina si eleganta. Pe lanca faptul ca este foarte practica, poate fi purtata atat pe timp de zi cat si pentru seara si este ideala in cazul in care nu vrei sa iti petreci ore intregi in fata oglinzii.

Philosophy si Prada ne ofera exemple de coada de cal simpla si degajata, prinsa in spate, la ceafa.

Pe de alta parte, in cazul lui Max Azria si Gucci, modelele poarta un stil de coada de cal foarte sexy si elegant.

La Lela Rose, hairstyle-ul de pe covorul rosu are ceva din anii de glamour ai Hollywood-ului. Este un stil de coafura cu onduleuri delicate.

Foto: Gucci; Lela Rose; Prada

gucci-hairstyle.jpg
lela-rose.jpg
prada-hairstyle.jpg
 

 
Dolce & Gabbana propune cocul in materie de stil de coafura in tendintele sezonului. Un coc lejer si romantic poate fi observat la modelele Dolce & Gabbana sau Rochas ne propune un stil de coc sic.

Daca vrei un stil de coafura inspirat din Chanel, prinde-ti parul intr-o parte, intr-o coada de cal lejera. Apoi, infasoara-l si prinde-l langa ureche.

Un stil de coafura inspirat din anii de glorie ai Hollywood-ului poate fi observat la Badley Mischka. De fapt, anii 1940 si 1950, precum si filme clasice ca Totul despre Eva si The Woman au reprezentat principalele surse de inspiratie ale designerului. Prin urmare stilurile de coafuri urmeaza aceeasi nota de clasic si dramatism.

La Luca Luca si Carolina Herrera, cocurile sunt foarte sexy si rafinate. Look-urile sunt absolut adorabile si sofisticate si au un aspect finisat.

Foto: Badley Mischka; Carolina Herrera; Chanel; Dolce&Gabbana; Luca Luca; Sonia Rykiel

Badley-Mischka.jpg
Carolina-Herrera.jpg
Chanel-hairstyle.jpg
Dolce-gabbana.jpg
Sonia-Rykiel.jpg
luca-luca.jpg
 

 
Stilurile de coafuri
impletite revin in moda in sezonul toamna-iarna 2011/2012. Unul dintre cele mai grozave lucruri in ceea ce priveste cozile impletite este versatilitatea lor si posibilitatea de a le adapta oricarei ocazii.

Fii creativa si incearca diverse stiluri inovative. Indiferent ca alegi un model de coada impletita precum poti observa la Lanvin sau Cacharel sau cozi jucause duble precum cele propuse de Kenzo, este timpul sa optezi pentru un look mai inteligenti. Ai mai multe coafuri din care poti opta.

Foto: Kenzo; Lanvin; Y3

kenzo-hairstyle.jpg
lanvin-hairstyle.jpg
y3-hairstyle.jpg
 


Stilurile de coafuri pentru parul scurt vor arata mereu fresh si jucause, dar in acelasi timp sexy si feminine. Ba mai mult, o tunsoare scurta este grozava si creaza impact.

De asemenea, tine minte ca un par scurt inspira foarte multa atitudine si incredere si este ideal in cazul fetelor ocupate care nu au timp sa isi aranjeze parul.

Pentru sezonul toamna-iarna 2011/2012, parul scurt arata foarte natural, la Balmain si Cacharel sau usor neglije, in cazul Annei Sui sau Isabel Marant.

Foto: Anna Sui; Balmain; Cacharel; Hermes; Isabel Marant; Oscar de la Renta

anna-sui.jpg
balmain-hairstyle.jpg
cacharel-hairstyle.jpg
hermes-hairstyle.jpg
isabel-marant.jpg
oscar-renta.jpg
 





Te-ar putea interesa:
  • Tendinte toamna-iarna 2011/2012

    In noul sezon predomina piesele vestimentare clasice cu un aer modern, tinute inspirate din anii `60 si `70, elemente sic preluate din garderoba masculina, buline jucause, texturi rafinate, dantela, denimul, blana, dar si culori puternice. Vezi care sunt principalele tendinte ale sezonului toamna-iarna 2011/2012, inspira-te din ele si pregateste-ti garderoba pentru sezonul care urmeaza.

  • Pantofi – top 10 tendinte toamna-iarna 2011/2012

    Fiind la inceput de sezon, trebuie sa iti pregatesti garderoba pentru sezonul care urmeaza, iar pantofii reprezinta un detaliu esential din tinuta ta.

  • Pantofi - Tendinte toamna-iarna 2011/2012

    In sezonul care urmeaza, totul este posibil. Se poarta de toate, de la pantofi cu talpa joasa la pantofi cu platforme, de la pantofi in nuante neutre la cei cu imprimeuri cat mai traznite, sclipici si culori puternice.

  • Manichiura: tendinte toamna-iarna 2011/2012

    Modernizeaza-ti stilul acordand atentie noilor tendinte din moda, printre care se numara si manichiura. In acest sezon, se poarta o manichiura colorata si eleganta.

  • Machiaj tendinte toamna-iarna 2011/2012

    Fa-te frumoasa in acest sezon si completeaza-ti tinutele cu un ruj rosu sexy sau cu un eyeliner fin. Inspira-te din aceste stiluri de machiaj de pe podium.

Mesaje (1) »
...
scris de ivana08, September 11, 2011

prea multa vorbaraie si prea putine exemple (poze)..asta nu imi place la voi

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii