Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Icoane de stil in devenire in 2011

Joi, 22 Decembrie 2011
Icoane de stil in devenire in 2011In acest an am putut urmari o gramada de participante noi in jocul modei, si am ales 5 vedete care ne-au atras atentia ca si viitoare icoane de stil.

Hailee Steinfeld nu numai ca a infrumusetat covorul rosu la diferite premieri, dar a devenit si imaginea campaniei de toamna Miu Miu.

Elizabeth Olsen ne-a aratat ca nu doreste sa ramana in umbra surorilor ei, prezentand tinute extraordinare la fiecare eveniment la care a participat, iar Pippa Middleton are toate sansele sa-si depaseasca in popularitate surioara regala in acest an, intrucat si-a etalat impecabil look-urile casual-cool de strada combinate cu look-urile elegante pentru covorul rosu.

Intre timp, Elle Fanning in varsta de 13 ani, si-a cimentat pozitia in industria modei servind drept muza designerilor Kate si Laura Mulleavy de la Rodarte, iar cantareata/actrita Selena Gomez ne-a captat atentia cu rochiile riscante purtate la diferitele evenimente muzicale ale anului.

Icoane de stil in devenire in 2011

Tie care dintre viitoarele icoane de stil ti-a atras cel mai mult atentia?

Autor: Noemi Szoke

Te-ar putea interesa:
  • Cele mai influente icoane de stil in 2011

    Anul acesta nu am dus lipsa de icoane de stil intrucat vedetele ne-au oferit suficiente surse de inspiratie in 2011 prin multiplele lor abordari asupra modei.

  • De la Marilyn Monroe la Gwen Stefani: icoane de stil atunci si acum

    Cateodata am impresia ca in fiecare zi apare cate o noua actrita intr-un film sau cate o noua manechina pe podiumurile saptamanii modei si astfel, in cultura zilelor noastre, obsedata de vedete si moda, a devenit o necesitate cunoasterea lexiconului de stil.

  • Vedete in devenire pe podiumurile de toamna

    Noile talente de pe podiumurile de toamna au impresionat cu punctele lor de vedere puternice si expresive. Desi sunt o generatie relativ tanara de designeri, acestia ne arata ca sunt interesati sa se adreseze unui public mult mai larg.

  • Cele mai influente 100 icoane de moda! Afla cine a ajuns pe lista!

    Revista Time a lansat o lista a celor mai influente 100 de icoane de moda din toate timpurile (de fapt din 1923 de cand s-a lansat revista). Lista este impartita in categorii: designeri & branduri, modele, muze, fotografi si editori & stilisti, designerii & brandurile cuprinzand partea majoritara a listei.In cea mai mare parte lista cuprinde nume la care ne asteptam cu totii, fara omisiuni evidente. Bineinteles, asemenea oricarei liste de acest gen exista si cateva mici surprize.

  • Mamici cu stil in 2011

    Aceste mamici cu stil au demonstrat ca este posibil sa-si creasca copii fara sa renunte la moda.Miranda Kerr a nascut la inceputul anului si ne-a uimit cu combinatiile cool si relaxate de articole de baza.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii